Анна-Марія

Гель для вмивання surface radiance cleanse від Medik8

Гель для вмивання surface radiance cleanse від Medik8
Гель для вмивання surface radiance cleanse від Medik8

Давненько я хотіла спробувати продукцію від Medik8, адже цей професійний догляд багато хто рекомедує, засоби багатообіцяючі і цю продукцію полюбляють багато косметологів.

Консистенція дуже приємна у використанні, доволі густа, яка легко піниться у руках з крапельками водички. Достатньо маленької горошинки щоб очистити все обличчя, що є ще одним плюсом адже розхід мінімальний. При щоденному очищенні (два рази на день) баночки 150мл хватило на 2,5 місяці🤍

Виробник заявляє що даний гель буде надавати шкірі класну ексфоліацію, антиоксидантний ефект, оновлення шкіри та надасть здорове сяйво шкірі.

Отже, гель дійсно круто очищує шкіру, це саме той варіант коли глибоко але немає відчуття до скрипу.

Шкіра ніжна після вмивання, тон шкіри стає рівним, дарує відчуття свіжості (ніби шкіра самостійно дихає).

Також гель має в складі кислоти, а саме молочну, мигдалеву та саліцилову кислоту, екстракт мангостана (забезпечує антиоксидантний також протизапальний ефект і природній запах цитрусу, так як багатий на вітамін с).

Люблю його використовувати в комбінації з тоніком від medik8 press and clear (про який також скоро напишу💣).

Особисто я дуже задоволена цим гелем, це ідеальний варіант для проблемної і також тьмяної шкіри. Він вартує своїх грошей. Точно куплю ще не одну баночку, але також хочу спробувати ще їхній гель з мигдалевою кислотою.