Елена

Парфюми з якими попрощалася

Парфюми з якими попрощалася

Відразу скажу, що всі вони гарні, але... діло смаку. Наразі вони радують мою маму )

Отже, давайте починати )

Початкова нота: Бергамот, Лаванда, М'ята
Нота серця: Ірис, Мускатний горіх, Троянда, Чорний перець
Кінцева нота: Cashmeran, Ірис, Боби тонка, Білий кедр, Ваніль, Ветівер, Лабданум, Сандалове дерево

Це такий гарний, жіночій парфюм з цікавою пірамідою, що могло піти не так? Я тут дуже добре відчуваю лаванду, яка для мене водночас холодна і колка. Через це, сам аромат сприймається мною як діловий, трохи відсторонений, собираючий. Мені здається, що тут відіграє свою роль також троянда. Вона шипаста. Відчуваю також ірис своєю пудровістю, також зовсім трошки ванілі. Аромат хоча і гарний, но на собі я його не бачу. Тому віддала мамі )

Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Грейпфрут, Сицилійський мандарин
Нота серця: Жасмин, Кардамон, Петігрен
Кінцева нота: Карамель, Мускус

О, це такий гарний свіжак! На старті багато бадьорих цитрусових, потім з'являється квітковість та легка солодинка. Як би я полюбляла свіжаки, то зносила б з задоволенням. Але... мені тут забагато кислоти через цитруси. Так, це тільки на старті і хвилин через 20-30 воно балансується за рахунок легкої солодинки (карамель). Та все одно, не моє. Але для тих, хто полюбляє свіжі парфуми, придивіться.

Я б ще хотіла познайомитися з іншими парфумами цього бренду, та нажаль на сайті пробників майже нема...

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Грейпфрут, Мандарин, Персик, Яблуко
Нота серця: Іланг - іланг, Жасмин, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Білий мускус, Деревинні ноти

Це вже зовсім інша історія, ніж у Аква ді Парма. Тут немає кислоти, цитруси тут солодкі, приємні. Мало б сподобатися. Мало б, але не сподобалось 🤷🏻‍♀️ Я робила багато підходів до цього парфуму. І в холод, і в тепло, все одно не те. Старт чудовий! Такий собі солодкий лимонад. Вибух соковитих цитрусів, бульбашки, гарний настрій. І от би воно так звучало й надалі. Але потім він змінюється, з'являється якась гірчинка, квіти... і все, надалі мені вже не подобається те, як він розкривається. Тому, бувай.

Стійкість у нього середня, як для Мансери. Шлейф присутній, приємний для оточуючих.

Початкова нота: Лічі, Мандарин, Чорна смородина
Нота серця: Півонія, Слива, Троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Сандал

Не знаю, де була моя голова, коли я вирішила спробувати цей парфум. Але мені так сподобався він з пляшечки... Влітку він здався таким приємним, хоча і трояндовим. Троянда звучала солодко, та не приторно. Вирішила взяти. Але, одне діло слухати з флакону, інше зі шкіри. Хвилин через 20 я вже взвила через те, що у мене важкі відносини з трояндою, тому... "Света, ну нафига всё это??" © Це така свіжа, садова троянда, рожевого кольору. З крапельками роси на її пелюстках. Через деякий час вона почала мені бубніти монотонністю. Бачу цю водичку як ранковий парфюм.

Початкова нота: Ірис
Нота серця: Білий мускус
Кінцева нота: Сандал

Цей парфум стоїть особняком у Монталь. Бо це так не схоже на цей бренд ) Аромат сидить близько до шкіри, майже не шлейфить. Спокійний, пудровий, м'який. Для цінувачів ірису у парфумерії. На старті я відчуваю ірис з трохи морковними аспектами, та соком лайму. Хоча лайм не заявлений у піраміди, але характерна кіслинка присутня. І це добре, бо вона гарно підкреслює сам ірис. Я б назвала цей аромат вуалью, або другою шкірою. Ні, ви його будете чути, але він не буде вас перевантажувати. Не солодкий. Немає фірмового монталівського мускусу. Це гарно, це несподівано. Для тих, хто хотів спробувати, але боявся, через те, що то Монталь - сміливо пробуйте!

Початкова нота: Білий мускус, Білий перець, Гарденія, Гвоздика, Сандал
Нота серця: Білий мускус, Білий перець, Гарденія, Гвоздика, Сандал
Кінцева нота: Білий мускус, Білий перець, Гарденія, Гвоздика, Сандал

Так, вам не здалося ) Саме він. Хіт від Аттар. Про нього чутно з кожної праски )) Що він манкий, сексуальний, що ви йдете, а за вашим шлейфом чоловіки так і падають, так і падають 😁 Що там ще люблять про нього розповідати? ))

На мою шкіру він сів не гарно. Мускус почав кіслити, тому віддала мамі. І от з неї я можу відчути те що, закладено у цей парфюм. На мій ніс, це про м'який, зігріваючий кашеміровий светр, в якому абсолютно комфортно. Це м'яко, ніжно, пухнасто. Відчуваю мускус, перець, сандал. Але я не сприймаю його як щось сексуальне і від чого потрібно прям падати 🤷🏻‍♀️ Це гарний парфум, який може бути капризним в посадці. І чесно, я не страждаю від того, що він на мене не сів.