Санскрін без якого я не уявляю життя SVR SUN SECURE COMFORT CREAM SPF 50+
Продукти цього виробника допомогли мені вилікувати акне. Фото ДО та ПІСЛЯ. А тому буде серія дописів про те, якими саме засобами я лікувалася😌Можливо комусь буде корисно.
Сонцезахисний крем-мус з ефектом «фотошопу» SPF50 + - Sun Secure Blur SPF50 + - 50ml
Для тих, хто ще не знайомий з цим виробником:
SVR – виробник якісних засобів медичної косметології, які високо цінуються дерматологами, а також їх пацієнтами за якість та безпеку формул.
Саме дерматолог (не косметолог❗️)мені виписав даний продукт (хочу відмітити що це її особиста рекомендація, а не просто співпраця з брендом)
Знайомство з цим брендом я почала рік тому коли почалася війна і в мене на обличчі не залишилося живого місця, все було в камедонах і взагалі вигляд це мало не найприємніший. Я приїхала до Києва та пішла до лікаря. В мене вже був невдалий досвід з лікуванням акне ще до війни, але на жаль косметолог мені не змогла допомогти. Тому я пішла до дерматолога.
Я можливо зроблю дописи на цю тему про свій досвід і шлях, якщо комусь цікаво то дайте будь ласка реакцію❣️
Країна виробник: Франція.
Про мою шкіру
Шкіра в мене комбінованого типу. Іноді жирна в Т-зоні, іноді суха. Все залежить від багатьох факторів та сезону, але в цілому чутлива до подразників, проблемна якщо щось не так.. так що потрібно гратися 😅 Не люблю липкі субстанції, не люблю жирний блиск на обличчі, та любе відчуття «тяжкості» або «маски».
Про зовнішній вигляд засобу та його витрату
Ціна як для такого обʼєму для мене висока. Але якщо у вас шкіра чутлива та схожа на мою, то потрібно прийняти те що треба добре за нею доглядати. Своїх💴 він вартий ✅ Витрата звичайна, за 1.5 місяця користування кожного дня в мене десь витратилася 2/5.
Виглядає прикольно, в тюбику 50 мл, яскраво помаранчевого кольору ну і в цілому ви все самі бачите. На обличчі воно дає гарний легкий «здоровий» відтінок😅
Про крем-мус
Засіб має характерну консистенцію мусу персикового кольору, завдяки чому м'яко вирівнює тон шкіри.
Тому як власниці іноді блідої шкіри тут все мені сподобалося. Має дуже легкий та приємний аромат який викликає залежність 😍 Ну дуже прикольно пахне, з фруктово-солодкими нотками. Текстура нежирна та нелипка. Висока водостійкість. Стійкий до поту і тертя.
Про склад
Строго підібрані активні інгредієнти, адаптовані до шкіри з підвищеною чутливістю до сонця
Активні компоненти:
- хімічні фільтри - захищають шкіру від UVA і UVB випромінювання,
- антиоксидантний комплекс (β-каротин + детоксофан + вітамін E + ніацинамід) - захищає клітини шкіри від видимого і інфрачервоного світла, а також від окисного стресу і фотостаріння, запобігає передчасному старінню і пігментацію,
- лецитин - пом'якшує і розгладжує шкіру.
- Відновлення внутрішньоклітинної ДНК за допомогою ніацинамідів.
Склад доволі непоганий, 4 компонента не знайшлося, а 2 з середньою безпекою.
Може використовуватися на шкірі немовлят (крім передчасно народжених)
Спосіб нанесення
Наношу як етап ранкового догляду.
Гель для вмивання+зволожуючий крем+санскрін+тон(моя косметика з ним не конфліктує; не скочується, не провалюється)
Тієї кількості що на фото вище мені вистачає на все обличчя та трохи ще беру на шию.(до речі як база під макіяж дуже круто використовувати)
Ось тут на фото я намагалась передати як змінюється та вирівнюється тон шкіри. Ледь помітний, але такий мʼякий ефект нюду😍 Мені дуже подобається! Фото с різницею в 7 хвилин. Робить шкіру дуже бархатною, матовою.
Якщо знаходжуся на палкому сонці то стараюсь обновлювати spf кожні 4️⃣ години.
Висновок
Сонцезахисний санскрін для обличчя SVR виявився комфортним в користуванні, не відчувається під час носки, в результаті шкіра виглядає рівною і здоровою.
Зараз використовую його постійно, щоб захищатись від сонця. А бонусом ще отримую зволоження та відновлення.
Рекомендую! Показав себе як надійний захисник для комбі шкіри.
Коментарі (0)