Огородня Анна

Подарунковий набір від Stoyana 🌿

Подарунковий набір від Stoyana 🌿

Дуже щаслива , що мала можливість протестувати ці продукти . Дякую MakeUp Club за такий подарунок💚

Тестувала 2 тижні, тому моя думка буде обʼєктивною)

Подарунковий боксик складається з крему , пінку, тоніку і м'якого ензимного ексфоліанту.

Дизайн з рослинною тематикою, виглядає дуже лаконічно 🌿

Кремчик в маленькому флакончинку ( 30 мл) , але з дуже зручним дозатором ( 2-х натисків вистачає на все лице) , тому дуже економно , не видавлює зайвого. Аромат травʼяний , текстура гелева , дуже легкий крем. Добре живить та зволожує шкіру , майже не відчувається . В мене є поодинокі запалення , і за ці 2 тижні кремчик чудово з ними справлявлся , на ранок почервонінь вже не було так видно. Цей крем підійде тільки для власників сухої, чутливої або нормальної шкіри.

Однозначно рекомендую!

Саме ексфоліантом я користуюся вперше , до цього мала справу лише з пілінгами.

Тут також дуже зручний дозатор , вичавлює ідеальні порції для нанесення . Запах травʼяний, консистенція прозора, гелева.

Потрібно тримати 20 хв на обличчі, при нанесенні може трішки припікати . На шкірі його майже не видно , змивається без проблем.

Після використання шкіра мʼяка, зволожена, наживлена та гладенька, ніби після прийому у косметолога. Почервоніння стали меньше помітними.

Цей ексфоліант направлений на живлення та зволоження шкіри ( сухої та нормальної) . На жирній та комбі шкіри у сестри викликав запалення та зайву жирність шкірі в Т-зоні.

150 мл, зручний дозатор , 2 натиски вистачає для повноцінного вмивання. Аромат також травʼяний , дуже приємний . Дуже приємні бульбашки , ніжна пінка .

Пінка очищує звичайно , вона дуже ніжна , так що після неї немає відчуття чистоти, очищення не до скрипу. Після вмивання немає відчуття стянутості. Як на мене, звичайна пінка

Тонік дуже великий обʼєм . Сильно виражений травʼяний запах "на любитєля" , моїй мамі не сподобався .

Були проблеми з дозатором , але якимось чином після 10 хвилин намагань вдалося відкрити.

Тонік дуже добре тонізує та зволожує шкіру, після нього можна навіть не наносити крем. Дуже приємний тонік)