Огородня Анна

Подарунковий набір від Stoyana 🌿

Подарунковий набір від Stoyana 🌿

Дуже щаслива , що мала можливість протестувати ці продукти . Дякую MakeUp Club за такий подарунок💚

Тестувала 2 тижні, тому моя думка буде обʼєктивною)

Подарунковий боксик складається з крему , пінку, тоніку і м'якого ензимного ексфоліанту.

Дизайн з рослинною тематикою, виглядає дуже лаконічно 🌿

Кремчик в маленькому флакончинку ( 30 мл) , але з дуже зручним дозатором ( 2-х натисків вистачає на все лице) , тому дуже економно , не видавлює зайвого. Аромат травʼяний , текстура гелева , дуже легкий крем. Добре живить та зволожує шкіру , майже не відчувається . В мене є поодинокі запалення , і за ці 2 тижні кремчик чудово з ними справлявлся , на ранок почервонінь вже не було так видно. Цей крем підійде тільки для власників сухої, чутливої або нормальної шкіри.

Однозначно рекомендую!

Саме ексфоліантом я користуюся вперше , до цього мала справу лише з пілінгами.

Тут також дуже зручний дозатор , вичавлює ідеальні порції для нанесення . Запах травʼяний, консистенція прозора, гелева.

Потрібно тримати 20 хв на обличчі, при нанесенні може трішки припікати . На шкірі його майже не видно , змивається без проблем.

Після використання шкіра мʼяка, зволожена, наживлена та гладенька, ніби після прийому у косметолога. Почервоніння стали меньше помітними.

Цей ексфоліант направлений на живлення та зволоження шкіри ( сухої та нормальної) . На жирній та комбі шкіри у сестри викликав запалення та зайву жирність шкірі в Т-зоні.

150 мл, зручний дозатор , 2 натиски вистачає для повноцінного вмивання. Аромат також травʼяний , дуже приємний . Дуже приємні бульбашки , ніжна пінка .

Пінка очищує звичайно , вона дуже ніжна , так що після неї немає відчуття чистоти, очищення не до скрипу. Після вмивання немає відчуття стянутості. Як на мене, звичайна пінка

Тонік дуже великий обʼєм . Сильно виражений травʼяний запах "на любитєля" , моїй мамі не сподобався .

Були проблеми з дозатором , але якимось чином після 10 хвилин намагань вдалося відкрити.

Тонік дуже добре тонізує та зволожує шкіру, після нього можна навіть не наносити крем. Дуже приємний тонік)

04 червня, 2023
Огородня Анна
04 червня, 2023