Escentric Molecules Escentric 05
Продовжуємо знайомитися з Молекулами далі.
Скажу відразу, я не фанат Молекул, а от моя мама дуже полюбляє. Тому підібрала їй Escentric Molecules Escentric 05 для затесту. Це було вдале рішення, тому що мамі дуже сподобалось.
Давайте розглянемо сам аромат
Початкова нота: Інжир, Апельсин, Базилік, Бергамот, Лавр, Листя інжиру, Розмарин, Ялівець
Нота серця: Ірис, Біла фрезія, Гедіон, Жасмин, Кипарис
Кінцева нота: Iso E Super, Амброксан, Кашмеран, Лабданум, Мастикове дерево, Мускус
Піраміда величезна! Аромат свіжий, бадьорий, та однозначний унісекс. Тут та свіжість, яку я люблю. Вона передається не за рахунок кислих цитрусів, а через зелені аспекти, деревину, та молекули. Якщо хочете бадьорого ранку, то починайте не з кави, а з цього парфуму і буде вам щастя 😉 Маленька рекомендація, не наносити відразу багато, бо буде вам не тільки бадьоро, а й ще ароматерапія з інгаляцією, прям відразу після нанесення 😁 Бо на старті там такий насичений ялівець, який здатний пробити любий ніс при нежиті. Тому, якщо не хочете збентежити себе та оточуючих, дозування важливе. Після нанесення парфуму ви опинитесь у лісі, розігрітому на сонці. Це ліс середземномор'я. З одного боку море, з іншого ліс. І ви ховаєтесь в його тіні від спеки, та насолоджуєтесь ароматами природи. Коли яскравий старт вгамується, залишиться запашна деревина з цитрусами та травами. Це вже спокійний аромат відпочинку. Також відчуваю смоли, які тільки підсилюють ефект присутності.
Аромат сподобався. Хоча він дуже природний, він має свою історію. Така собі ароматерапія во флаконі. У самому гарному розумінні.
Шлейфові та стійкі. Але хімія шкіри має значення. Спочатку звучить яскраво, через декілька годин починає гратися. То він є, то його нема, то знову він є. Молекули ж )
Коментарі (0)