MAXIMOVA🌷

Чи варто купувати Lapush?🤔 Бюджетно💙💛

Чи варто купувати Lapush?🤔 Бюджетно💙💛

Використала майже до кінця крем і тонік. З них почалось моє знайомство з цим брендом. Тепер маю повністю сформовану думку.

Має приємний аромат (трохи нагадує трояндовий) тонкий і не активний, не заважає. Текстура приємна. Коли наносиш втираючими рухами полосить, але згодом нормально вбирається. І тут цікавий момент, я відчуваю зволоження від нього але всотується він повністю, поверхня шкіри залишається матова. На поверхні крему не вудчувається згодом. Тому якщо ви любите зволоження, яке відчувається - вам цей крем не підійде.

Консистенція - водички з ідентичним ароматом, як і у крема. Приємно тонізує і зволожує. Нашому на спонжик і розподіляю по обличчю.

Я використовувала за такою схемою:

тонік + сиворотка з вітаміном С (від гарньєр) + крем

Це була моя вечірня рутина. Систематично використовуючи ці продукти мені дуже сподобався результат. Тон шкіри і рельєф вирівнялись на скільки це було можливо. Обличчя не стало ідеальним, але висвітилися постакне, і загалом вигляд став здоровішим.

Але у вечірній рутині я раз - два на тиждень ще використовую пілінг із молочною кислотою від Ордінарі.

Баночки дуже симпатичні! Приємно їх тримати в руках. Дизайн лаконічний з відповідним кольоровим градієнтом компанії. На етикетках указана вся інформація щодо використання та сроків придатності. Матеріали - пластик.

ВЕЛИЧЕЗНИЙ плюс баночки з кремом - це вакуумна помпа!!! В такому бюджетному сегменті турбуються про правильне зберігання без контакту з повітрям! Помпа працює справно, завдяки цьому крем використається до кінця. Єдине що, на кришці пішли тріщинки, але це не страшно.

Баночка з тоніком закривається плотно, не протікає. Зручно користуватись і контролювати потрібну кількість засобу.

Якщо ви обмежені в бюджеті або просто хочете спробувати доглядову косметику українського виробника - раджу спробувати! В представленому асортименті ви зможете підібрати засоби для своїх потреб.

Чи купила б ще? - так. Та на разі знайомлюсь з косметикою вітчизняного виробника і хочу спробувати щось для себе новеньке. Та можливо згодом знову оберу Lapush.