YuliHrytskoff

Щоб спокій та умиротворення панували в душІ!

Щоб спокій та умиротворення панували в душІ!

Я думаю, у кожної людини трапляються такі моменти, коли надвечір накочує просто нереальна втома, через перенапругу відчувається нервозність, тривога, та й настрій не дуже... Щоб не загрузнути в такому далеко не найприємнішому стані, я намагаюся максимально швидко розслабиться і будь-якими способами зняти почуття напруження та тривоги. І що мені найбільше допомагає – це тепла ванна з Крем-гелем для душу Weleda Aroma Relax Comforting Creamy Body, а після – чашечка смачного какао та любимі люди поряд! І я знову бадьора, весела, життєрадісна і сповнена планів на наступний день! Саме моєму маленькому помічнику - Крем-гелю для душу Weleda Aroma Relax і буде присвячено сьогоднішній мій відгук.

Щоб спокій та умиротворення панували в душІ!

Крем-гель для душу "Арома Релакс" розфасований у якісну м'яку тубу, оформлену в ніжному лавандовому кольорі з рослинним принтом на її лицьовій стороні. На звороті туби знаходиться стандартна інформація про засіб від виробника, зокрема, можна ознайомитися з описом, складовими компонентами, способом використання тощо.

Кришечка відкидна, що дозволяє зберігати тубу у вертикальному положенні. Крізь неї гель не протікає.
Дозувати засіб легко і зручно, так як отвір в кришечки оптимального діаметру.

Дуже порадувало те, що на кришечці був контроль першого відкриття - вона була щільно обгорнута захисною слюдою.

Об'єм гелю - 200 мл.

Перше, на що я звертаю увагу, купуючи засоби доглядової косметики, - це склад продукту. У цьому гелі він просто ідеальний! Дуже багатий, містить у собі ефірні олії та рослинні екстракти, причому, кожен компонент має натуральне походження! У складі крем-гелю не знайти синтетичних ароматизаторів, барвників чи консервантів, мінеральних масел та продуктів їх переробки, тобто, склад повністю органічний, абсолютно безпечний для здоров'я людини та природи.

Консистенція засобу кремоподібна, схожа на ніжне молочко, однорідна текстура, досить густа.

Колір крем-гелю - абсолютно білий.

Запах - приголомшливий! Приймаючи душ з цим крем-гелем, мені здається, ніби я хоч на хвилинку, але перенеслася в Прованс, з його лавандовими полями... Аромат чистий, розслаблюючий, натуральної ефірної олії лаванди з нотками бергамоту і ветівера... Запах крем-гелю ще деякий час відчувається на шкірі після прийняття душу.

Піниться крем-гель дуже добре, звичайно, таку рясну піну, як сульфатні засоби, не створює, але використовується цілком економно.

Очищає шкіру засіб якісно і з першого намилювання, при цьому, відноситься до неї ну дуже дбайливо - абсолютно не сушить і не стягує шкіру, не викликає подразнення або алергічної реакції. Шкіра після використання крем-гелю дуже ніжна, зволожена, просто бархатиста на дотик!

Підсумовуючи, скажу, що Крем-гель для душу Weleda Aroma Relax Comforting Creamy Body – це чудовий засіб! Його аромат настільки розслаблюючий і приємний, що прийнявши душ із цим крем-гелем, будь-яку напругу, тривогу, страхи, роздратування та поганий настрій знімає як рукою! Він дарує нереальне відчуття розслабленості, гармонії та умиротворення... Це просто якийсь чудодійний заспокійливий еліксир! До того ж, гель дуже дбайливо ставиться до шкіри, не сушить і не стягує її, навпаки, зволожує та надає бархатистості та особливої ​​ніжності! До того ж, має повністю органічний склад з великою кількістю ефірних олій та рослинних екстрактів! Однозначно рекомендую!