Malisa

Антивіковий сонцезахист від Ейвон - мастхев чи провал?

Антивіковий сонцезахист від Ейвон - мастхев чи провал?

Сонцезахисний крем від Ейвон і не планувала купувати, але знайома дала каталог, де цей крем був по дуже привабливій ціні, то чого б не взяти?

Обійшовся в 170 гривень, що прям дуже бюджетно в порівнянні з корейськими сонцезахистами.

Наскільки знаю, то раніше в цій серії було 2 види крему - з тонувальним ефектом (судячи по фото в інтернеті, то це якийсь мандариновий жах на обличчі) і без тінту.

Цей варіант просто білий.

Що мене ще привабило - високий ступінь захисту - СПФ 50,захист від UVA UVB променів, а також те, що він значиться без олій в складі, а також матуючий.

От ненавиджу той момент, коли після кремів лице нагадує сковорідку на який смажили млинці - настільки блищить, парить.... бррр. І досить довго шукала засоби, які б не роздратовували мене по цим причинам. І знайшла, до речі. Але спойлер - ні, Ейвон не зайняв верхню строчку мого топу.

Туба звичайна пластикова, якось бідновато виглядить як для більш дорогого сегменту бренду.

Аромат - типовий ейвон, злегка пудровий.

Колір - білий. Текстура не легка, на мені він важко наноситься, розтушовується. І я одразу відчуваю наскільки крем важкий - лице одразу наче з якоюсь маскою, здається, що одразу прям парити буде. На усадку потрібно хвилин з 10, щоб крем впитався, і перестав блищати. Потім так - матовий фініш, але я його все одно на обличчі відчуваю.

Не скажу, що крем мені взагалі не сподобався, але він якийсь середнячок від крему, які використовувала декілька років тому, які були прям білими, залишали розводи на обличчі, лягали маскою, під ним лице потіло, що капець, та ще й блистіло і до крему, який зараз є моїм улюбленцем. Ось це дещо середнє.

Ейвон не залишає булих слідів, не закупорює пори, ввечері змиваю гідрофільним маслом.

І добре, що моя досить чутлива шкіра (яка на деякі креми реагує висипами), тут прийняла його досить добре. Точно можу сказати, що для жирної він буде ну дуууже важким по відчуттям. А ось сухій і зрілій - можливо зайде. Наприклад, моя мама ним користується, але не в тих "дозах" які рекомендують косметолог, бо і вона зі своїм "сухим" лицем скаржиться, що крем занадто важкий тоді і не комфортний.

Але точно ще раз не куплю. Якоїсь супер доглядової функції у нього немає, шкіру не зволожує. З ним не згоріла і вже добре. І пори забив. І на тому дякую. А ось корейський крем від A`Pieu - то любов :) Ейвон може просто поруч постояти з ним і не більше того.