Balea Liquid Soap Sea Noise. Vegan крем -мило для рук Balea "Морський шум"
Balea пiдтримує та піклується про екологію.
Крем мило Balea "Морський шум".
У 1995 році відбувся запуск бренду Balea, до каталогу якого увійшли різноманітні засоби для шкіри та волосся. У своїх відгуках експерти зазначають, що цьому виробнику вдалося встановити баланс між якісним виконанням і доступним рівнем цін. Пропозиції бренду неодноразово визнавалися найкращим товаром року у своєму сегменті ринку на підставі опитувань, які проводилися на сторінках популярних глянцевих журналів.
Але приступим до опису нашого мила.
Упакування - велика пластикова пляшка з переробленого пластику та з якісним дозатором, який не "плюється" та видає потрібно кількість мила.
На боці етикетки є спеціальні насічки щоб знімати етикетку. В Німеччині це все сортується окремо.
Є і дойпак - дуже зручно потім просто перелити в уже існуючу пляшку.
Vegan.
Протестовано дерматологами.
Є об'єми - 150 ml та 500 ml , дивіться уважно та уточнюйте об'єми мила.
Об'єм мого мила -500 ml . Це хороший об'єм можна достатньо надовго забути про покупку нового мила.
Торгова марка- Німеччина.
Виробник - Бельгія.
Колір - прозорий.
Склад - зображений на звороті етикетки.
INGREDIENTS/SASTOJCI: AQUA SODIUM LAURETH SULFATE SODIU RIDE COCAMIDOPROPYL BETAINE GLYCERIN SODIUM BENZOATE GLUCOSIDE GLYCERYL OLEATE PARFUM CITRIC ACID POTASS BATE BETAINE SODIUM LACTATE CITRONELLOL TOCOPHEROL GENATED PALM GLYCERIDES CITRATE SODIUM HYDROXIDE.
Запах "Морський шум" - ніжний ненав'язливий свіжий, на шкірі не залишається.
Текстура - ніжна гелева.
Формула мила під римує ph баланс.
Містить екстракт макадамії.
Не містить спирту, солей, алюмінію, барвників, наночасток, парабенів та парафінів, мікропластику.
Сприяє загоєнню дрібних пошкоджень.
Зволожує, живить та не сушить шкіру рук. Просте хороше якісне мило яким приємно користуватись.
Я поставила дане мило на кухню і скажу, що мило справляється з любими забрудненнями, жир змиває з рук з першого разу. Я милом задоволена .
Хороше мило за свої гроші, щей Vegan.
Коментарі (0)