НАТАЛЯ

Використана косметика

Використана косметика

Цей арсенал косметики я використала за весну. В мене є улюблені шампуні як професійні, так і мас маркет. Найкраща і найефективніша - Шампунь для фарбованого нормального і тонкого волосся Wella Color Brilliance:

• Делікатно усуває забруднення
  • Дбайливо взаємодіє зі штучними пігментами
  • Забезпечує кольору чудову стійкість
  • Надає волоссю яскравість і гарний блиск
  • Сприяє відновленню пошкодженого вососся
  • Зглажує розпушені кутикули за допомогою молекул водню
  • Приємно пахне і економно витрачається

Кондиціонер для фарбованого, нормального і тонкого волосся Wella Professionals Invigo Color Brilliance:

• Зволожує, пом'якшує та зміцнює локони
  • Сприяє регенерації пошкодженого волосся
  • Доглядає за сухими кінчиками
  • Усуває статичний ефект
  • Фіксує штучний пігмент в структурі пасом
  • Захищає від вимивання фарби
  • Надає волоссю яскравість і гарний блиск

Однозначно я задоволена цією парою продуктів від Wella і буду купувати й надалі.

Використана косметика

Відновлюючий шампунь для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією теж сподобався. Використовую його як додатковий шампунь. Він має формулу спеціально створену для довгого волосся:

• Добре очищає волосся та шкіру голови
  • Зволожує та зменшує появу посічених кінчиків
  • Формула на основі кератину та рицинової олії
  • Надає блиск, зберігає довжину
  • Має ніжну кремову консистенцію
  • Приємний аромат

Краще купувати його з маскою цієї ж серії, яку можна використовувати як швидкий догляд, залишаючи на 2-3 хвилини. Або ж розподілити маску по всій довжині волосся, відступаючи кілька сантиметрів від коренів, і загорнути голову в рушник на 30 хв. Ефект просто чудовий.

Шампунь для ослабленого й виснаженого після фарбування й стайлінгу волосся. Купуючи, цей шампунь я сподівалась на кращий ефект. Ніби він і непоганий, і промиває волосся добре, і не пересушує, але помітила, що мені він не підходить. Волосся робиться неслухняне і забруднюється швидше. А от бальзам такий нічогенький, використала його швидше ніж шампунь.