Використана косметика
Шампуні та кондиціонери
Цей арсенал косметики я використала за весну. В мене є улюблені шампуні як професійні, так і мас маркет. Найкраща і найефективніша - Шампунь для фарбованого нормального і тонкого волосся Wella Color Brilliance:
- Делікатно усуває забруднення
- Дбайливо взаємодіє зі штучними пігментами
- Забезпечує кольору чудову стійкість
- Надає волоссю яскравість і гарний блиск
- Сприяє відновленню пошкодженого вососся
- Зглажує розпушені кутикули за допомогою молекул водню
- Приємно пахне і економно витрачається
Кондиціонер для фарбованого, нормального і тонкого волосся Wella Professionals Invigo Color Brilliance:
- Зволожує, пом'якшує та зміцнює локони
- Сприяє регенерації пошкодженого волосся
- Доглядає за сухими кінчиками
- Усуває статичний ефект
- Фіксує штучний пігмент в структурі пасом
- Захищає від вимивання фарби
- Надає волоссю яскравість і гарний блиск
Однозначно я задоволена цією парою продуктів від Wella і буду купувати й надалі.
Шампунь Elsev Dream Long від L'Oreal Paris
Відновлюючий шампунь для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією теж сподобався. Використовую його як додатковий шампунь. Він має формулу спеціально створену для довгого волосся:
- Добре очищає волосся та шкіру голови
- Зволожує та зменшує появу посічених кінчиків
- Формула на основі кератину та рицинової олії
- Надає блиск, зберігає довжину
- Має ніжну кремову консистенцію
- Приємний аромат
Краще купувати його з маскою цієї ж серії, яку можна використовувати як швидкий догляд, залишаючи на 2-3 хвилини. Або ж розподілити маску по всій довжині волосся, відступаючи кілька сантиметрів від коренів, і загорнути голову в рушник на 30 хв. Ефект просто чудовий.
Шампунь Gliss Kur
Шампунь для ослабленого й виснаженого після фарбування й стайлінгу волосся. Купуючи, цей шампунь я сподівалась на кращий ефект. Ніби він і непоганий, і промиває волосся добре, і не пересушує, але помітила, що мені він не підходить. Волосся робиться неслухняне і забруднюється швидше. А от бальзам такий нічогенький, використала його швидше ніж шампунь.
Коментарі (0)