Оліч

Cacharel Noa

Cacharel Noa

Про цей парфум я почула в підбірці ароматів, що "звучать дорожче, ніж коштують". Випустили його в 1998 році, тож це те, що мабуть всі колись чули.

У аромата дуже багата піраміда, там і квіти, і фрукти, і спеції, і дерево, і ваніль і кава, але я не чую окремо нічого. Для мене це просто аромат крему "бархатные ручки". Більше мабуть і не опишу його нічим, оце змістовний відгук)). Не можу сказати що кайфую від цього запаху, не скажу що для мене він "дуже дорого звучить", але асоціації викликав приємні. Нагадує про дитинство, про мамині обійми, бо руки завжди пахли цим кремом, про дорослих родичок, що приходили в гості на якісь свята (доречі у мене кілька таких парфумів, з якими я поринаю в спогади про дитинство, відразу картина, що прийшли гості, і різні тітоньки в таких ароматах мене обіймають).

Свій відливант я відносила виключно вдома, стійкість у нього як на мене слабенька, для мене це був варіант домашнього парфуму перед сном, хоча я рідко таким бавлюся. А тут як легкий аромат якогось догляду непогано. Думаю підійде на будь який вік, в будь яке місце, він не напрягає і не виступає вперед вас, це просто легкий фльор чистоти і доглянутості.

Повторбвати не буду, але розумію чому у нього так багато шанувальниць.

Cacharel Noa
Cacharel Noa