Kizza

Colour Intense Mascara+друзі ч1

Colour Intense Mascara+друзі ч1

Сьогодні мова піде про туші двох відтінків, заодно буду розказувати додатково про використані продукти, поглиблюючись в якісь особливості, про які я можливо не писала раніше.

Про туші - наносила я їх в 3 шари, без бази і підготовки вій. Туші можливо трохи подовжують ваші вії, але ефектів окрім яскравого кольору від них не чекайте. В принципі за ці гроші - шикарний варіант для яскравих акцентних макіяжів.

Про олівці - фіолетовий круто тягнеться, саме ним оформлена нижня слизиста. Для промальовки брів нажаль не підійде - як бачите на фото,він збирається в грудочки, залипає і видно як лягає п'ятнами. То ж тільки в слизисті, або під покриття сухими тінями. А от неоново рожевий прекрасно спрацював в якості олівця для брів, але то заслуга його більш сухої формули. В слизисту я його не кладу, по причині того, що даний колір робить моє око заклаканим і ніби хворим.

Про олівці був допис туть: https://club.makeup.com.ua/post/10318/ туть https://club.makeup.com.ua/post/10357/

Про дані тіні я писала окремий допис - він туть: https://club.makeup.com.ua/post/2341/

Там свотчі я робила на суху шкіру, а сьогодні є можливість показати як даний продукт лягає методом набиття пухнастим пензлем на не закріплений ВВ, в якості бази. Внутрішній кутик + зовнішній кутик оформлені даними тінями+ закріпила олівець на нижній повіці теж ними.

На губах хотіла зробити ефект "омбре" але не дуже судилось😅, то ж вирішила лишити як є. Більш стійку Maybelline вирішила використати як олівець і пустити по контуру, а кремову фіолетову, як серединку.

Про ці помади туть, їх люблю і часто користуюсь:

Мейбелін https://club.makeup.com.ua/post/8093/ ;

Нікс https://club.makeup.com.ua/post/5927/

Дані продукти незважаючи на свої плюси і мінуси мені дуже подобаються, то ж можу від щирого серця їх порекомендувати.

В якості завершального фото поділюсь маленькою радістю - на балконі заквіт огірочок 🥒😍