Alina Addams 💃🏻

☀️ Сонце друг чи ворог світлої шкіри?

☀️ Сонце друг чи ворог світлої шкіри?

🧖‍♀️Маю другий фототип, це значить, що у таких людей шкіра світла, без веснянок, волосся світло-русяве, а очі світлі. Нам, як і представникам першого фототипу, краще не засмагати в солярії та мінімізувати проведення часу на сонці, оскільки шкіра погано виробляє меланін і схильна до опіків. Креми також краще вибирати з SPF 50+.

😩Дуже не люблю жирні сонцезахисні креми, в мене таке враження, що моє тіло задихається після нанесення, тому з радістю ділюся знахідкою Astrid Sun з якою мені досить комфортно на сонечку.

🤫Сьогодні продовжую тематику "підслухано в навчально практичному центрі косметології".

🥇Річ у тому, що косметологи в літній період ставлять SPF пріоритетом в догляді, а ми так часто нехтуємо цим правилом.
Або ж використовуємо тільки SPF для обличчя з надією, що цього досить, забуваючи, що шия та зона декольте теж дуже страждає від сонячних променів. Косметологи стверджують, що одним з чинників, що впливає на передчасне старіння шкіри, є ультрафіолетове випромінювання.

🥵Особливо як людина, яка веде активний спосіб життя та має світлу шкіру з власного досвіду знаю, як легко травмувати шкіру під пекучим сонцем.

🏖Про текстуру та дію конкретно цього засобу

💦Молочко має справді легку текстуру та легко вбирається, відчуття, що шкіра дихає. Не містить аромату. Наче друга шкіра, яка абсолютно не створює ніякого дискомфорту і так, засіб має водостійку формулу.