Lily♥️

Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙

Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙
Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙
Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙

Засоби яких багато не буває, це звичайно лосьйончики для тіла. У мене завжди має бути декілька в запасі) Літом шкіра сохне не менше ніж взимку, а особливо після сонечка то взагалі потребує максимум зволоження) І що скажу дуже рада , що натрапила на цей лосьйончик від Nivea, моя чутлива шкіра відреагувала прекрасно!

  • Аромат класичного крему Nivea (мені він нейтральний, трохи пудровий, але приємний)
  • Має рідку текстуру (трохи не зручно наносити)
  • У складі відчувається олійка,тому потрібно бути обережним з одягом, але гарно живить навіть пʼяточки і лікті)
  • Для вечірнього догляду за тілом мені підійшов чудово

Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙
Догляд за тілом, бюджетні знахідки 💙

Також мені подобається гель для душу такий собі нейтральний, коли хочеться просто свіжості і обов'язково в догляді маю гель для інтимної гігієни( ми тут всі свої, тому як на мене , це дуже важливо🫶😌)

Засіб , який не викликає подразнення і дуже приємний у використанні! Я завичай змінюю на Sensetive. В Comfort - більше свіжий дуже гарний аромат, гель прозорого кольору, вистачає надовго! Sensetive має більше пудровий трохи ромашковий аромат, мені теж довподоби! І відразу скажу , що порівнюючи з Lactacyd , ці мені значно кращі!

Якщо не можеш обрати аромат , то саме цей якараз дуже нейтральний ( скільки разів я використалатце слвоо сьогодні😅), приємний, не набридає! Взагалі в масмаркеті завжди складно підібрати засіб , для тіла, щоб був максимально класний! І аромат нейтральний(😂😁)! От в Nivea мені саме цей подобається, а якщо вже хочеться чогось цікавішого – то тут мені більше довподоби Dove , особливо люблю Dove Silk . Взагалі мені складно підібрати косметику в масмаркеті через чутливу шкіру, але саме ці засоби, що назвала визе не викликали подразнення і шкіра гарно відреагувала! А це вже супер! На цьому мій огляд добігає кінця) чекаю на твої бьюті- знахідки) 💫😉