Malisa

Засіб для зняття стійкого макіяжу з повік, вій і губ від Clinique

Засіб для зняття стійкого макіяжу з повік, вій і губ від Clinique

Фарбуюсь я не так часто (хоча тієї кількості косметики, купленої в поривах шопоголізму хватить ще моїм онукам дофарбовувати щодня). Але якщо "виходжу в люди", то потім багато уваги приділяю демакіяжу. Використовую міцелярну воду, гідрофільне масло або такі двофазні засоби як цей від Clinique.

Дивлячись які засоби використовувала, такий засіб і підбираю, бо, наприклад, звичайна міцелярна вода суперстійку помаду не зітре, а корейський "бібік" краще змивати гідрофілкою.

В мене маленька версія - якщо не помиляюсь, то тут 30 мл. Засіб двофазний, і створений спеціально для стійкої косметики і має чудово змивати як туш, так і помаду.

Мініатюра без дозатора, а ось повна версія, сподіваюсь з дозатором, бо так використовувати взагалі не зручно.

Якогось специфічного аромату засіб не має, повністю прозора рідина, яку перед нанесенням рна ватний диск потрібно добре взбовтати. Звісно, злегка масний засіб, а як інакше саме від такого типу.

Зате мені дуже подобається як цей засіб змиваю макіяж.

Для фото нанесла суперстійкий тональний, суперстійку туш (виробник обіцяв, що 30 годин буде на віях як прибита), рідкі тіні та матова стійка помада. На фото засоби "сируваті", але поки фотографувала все впиталось і застигло. Бо як на мене, то це якийсь аферизм, показувати дію засобу поки воно ще не впиталось в шкіру.

На ватний диск нанесла досить небагато. Багато терти не треба - все видаляється швидко і не травмуючи шкіру.

Звісно, що потім залишається масний слід. Але і не слід забувати, що такі засоби - це перший етап очищення, далі має бути улюблена пінка, гель і так далі по великому списку догляду за своїми прекрасними обличчями.

Туш змиває дійсно добре, навіть стійку, корейський бібік також. Як на мене, то цей засіб - прям топ. Обов'язково придбаю вже повну версію.

Якісно очищує - з головною задачею справляється. Ще й економний! Тому рекомендую.