Капсули для загального зміцнення організму
вітаміни+корисні мікроелементи
Час від часу пропиваю курс вітамінів Perfectil plus hair.Але за рекомендацією лікаря-трихолога почала пити курс ось таких капсул для загального зміцнення ораганізму-Альфа-Біселен.Насамперед в мене акцент на покращення вигляду мого волосся.Так,моє волосся вже в значно кращому стані,але завжди є до чого прагнути)
- Що мають в складі ці капсули?
- біотин
- пантотенат кальцію
- ацетилцистеин
- оксид цинку
- фумарат заліза
- альфа-ліпоєва кислота
- екстракт кори сосни
- селен
- нікотинамід
- вітамін В10
- Аналізуємо,для чого кожен з них нам потрібен?
- Біотин-один з вітамінів групи В, який виконує безліч функцій в організмі.Він потрібен нам для нервової системи,корисної мікрофлори кишківника.Біотин називають"вітаміном краси".Тому що він запобігає ламкості нігтів та покращує загальний стан волосся,а саме надає густоти,блиску.
- Пантотенат кальцію-бере участь в обмінних процесах білків, жирів і вуглеводів і забезпечує регулюючий вплив на обмін у шкірі, внаслідок чого активно впливає на процес формування клітин шкіри, тканин волосся і нігтів.
- Оксид цинку-наче будівельний матеріал,він утримує білок в тканинах нашого організму,а білок важливий для гарного стану шкіри та волосся.Руйнування білка може призвести до ламкості волосся та навіть його випадіння у великій кількості.
- Фумарат заліза-заповнює дефіцит заліза,має протианемічні властивості.
- Екстракт кори сосни-потужний антиоксидат.
- Альфа-ліпоєва кислота-Бере участь у регулюванні ліпідного та вуглеводного обміну, стимулює обмін холестерину.
У разі зовнішнього застосування, цей компонент допоможе в наступних ситуаціях:
■ для профілактики старіння (пом'якшує поверхневі зморшки, омолоджує шкіру, повертає обличчю здоровий колір);
■ для освітлення шкіри (м'яка відбілююча дія);
■ при поверхневих гіперпігментаціях (в комплексній терапії);
■ допомагає боротися з запаленнями шкіри і супутніми їм шрамами, слідами від вугрової висипки, розацеа та іншими запальними елементами;
■ також сприяє зменшенню почервоніння шкіри, пов'язаного з ультрафіолетовим впливом.
7. Вітамін В10-регулюють вуглеводний обмін і водний баланс
8. Селен-зберігає еластичність тканин тіла; перешкоджає старінню волокон; попереджає появі і надає допомогу при лікуванні лупи; захищає організм не тільки від вільних радикалів, а й від УФ-випромінювань.
9. Нікотинамід-матує та тонізує шкіру,освітлює плями.
Склад дуже багатий,є акцент і на шкіру,і на волосся,і на організм як в цілому.На мій курс вживання цих капсул мені знадобилось дві упаковки.Ціна однієї упаковки(15шт)-467 грн,виробник Україна.Капсули мають коричневу оболонку,хоч капсула і не маленького розміру,проте п'ється без перешкод,запиваючи її великою кількістю води.Я тільки почала курс,тому враженням після,хочу поділитися вже у looks через певний період часу.
Коментарі (0)