Ксенія 💫

Кремова очищувальна пінка для сухої та чутливої шкіри від улюбленого космецевтичного бренду з Кореї.

Кремова очищувальна пінка для сухої та чутливої шкіри від улюбленого космецевтичного бренду з Кореї.

Вітаю! Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом користування цим продуктом, адже він в мене на повторі не перший рік. Тому вважаю, що це показник і вартий уваги.

Про бренд Real Barrier я почула вперше в 2018 році і відразу в мене до них виникла довіра на інтуїтивному рівні, навіть і близько не тестуючі ще продукт. Першим, що я прагнула спробувати, це була саме ця пінка - Cream Cleansing Foam.

Її можна придбати як повнорозмірну версію (150 мл), так і міні (15 мл), ще і пробний варіант - в саше. Пошукати - і все можна знайти😉

На жаль, зараз читаю відгуки і ті, хто замовляв її останнім часом, кажуть, що змінився склад. Я буду ділитися враженням мого досвіду ще старої упаковки і певно що того складу, бо я хом'як і маю запаси 😁.

Отже, с того часу в мене ця пінка постійно. Маю вікову шкіру, нормального типу, що не має схильності до сухості вже (раніше було діло...). Головна вимога в мене до засобів для очищення - не пересушувати, не порушувати ліпідний бар'єр шкіри. І саме ця лінійка працює на таке відновлення та захист.

Як вже зазначено в самій назві - це кремовий продукт. Він відрізняється від класичної корейської пінки, яку ми звикли бачити.

Він не буде при додаванні води створювати занадто багато піни. Це щось середнє між гелем та ніжним кремом, якби ви не намагалися взбити. Але не дивлячись на це, цей засіб чудово очищує шкіру, ніжно, делікатно, при цьому саме головне - після вмивання немає відчуття, що треба відразу наносити подальший догляд. Шкіра вже м'якенька, насичена; пори стягнуті, якщо є подразнення, вони заспокоюються.

В що саме головне для мене - немає того противного відчуття "скрипу " на обличчі.

Також, хочу особливу увагу звернути і на дуже економне витрачання. Мені розміру як 2 горошини потрібно, щоб вмити обличчя. Тому, я і обираю невеличкі формати, бо їх справді вистачає на дуже довго.

Відносно аромату... так, ви не зустрінете тут квіткових дівчачих ноток. Аромат більшості засобів нагадує щось з аптеки 😀, трав'яне трошки. Я спокійно відношусь, але попереджаю).

Взимку це мій маст-хев! В основному, я користуюся нею саме в осінньо - зимово-весняний період, коли бар'єр пошкоджений будь-яким чином (вітер, зміна температури), шкіра стає максимально сприйнятливою, гіперчутливою, роздратованою і навіть зневодненою (не плутати з сухою!).

Як наслідок, можуть з'являютися запалення і почервоніння. В цій лінійці використовується

The MLE® skin barrier formula recreates the Maltese cross structure found inside healthy skin, яка відтворює структуру шкіри, яка максимально схожа з нашою, а також зміцнюючи її та зберігаючи вологість та насиченість.

Якщо використовувати з кремами цього бренду (це або #Intense Moisture Cream на лямеряріях, або #Extreme cream), можна забули про чутливість надовго. Іноді мені вистачає просто тонера і крему після очищення 👌. Для мене це показник, а тим паче взимку.

Дуже рекомендую цей продукт віковій шкірі та чутливій за її м'яке та бережне очищення. А ще й наявність нейтрального ph.

Про маску цього бренду Real Barrier можна тут почитати https://club.makeup.com.ua/post/9306/.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨