Pilirina 💛💙

Avon, от щось в тобі є?

Avon, от щось в тобі є?
Avon, от щось в тобі є?

У ванній кімнаті на поличці стоїть багато відкритих аналогічних продуктів, але коли хочеться заностальгувати, рука тягнеться до цього чоловічого засобу 2 в 1 - шампунь+гель для душу.

Загалом, до Avon відношуся з повагою, бо не страждаю снобізмом і вважаю, що репутація компанії на досить високому рівні. Подобаються деякі продукти цієї ТМ. Аромати за співвідношенням ціна-якість вважаю конкурентоспроможними відносно аналогічних парфумів у своїй ціновій категорії. Собі б не придбала вже, бо виросла з них, але подобаються на комусь.

Стандартний тюбик із якісного пластику об’ємом 200 мл.

Виглядає солідно.

Але не зручна кришка фліп-топ, іноді гель витікає, якщо його щільно не закрити.

Прозорий, густий гель з однойменним ароматом чоловічих парфумів Attraction - деревно-амбровий аромат.

Парфум Attraction не дуже добре пам’ятаю, але аромат у гелі мені подобається. Засіб класно піниться і деякий частримається на шкірі після душу.

Піраміда аромату у гелі:

Верхні ноти: корінь імбиру

Ноти серця: класичний мускус

Базові ноти: деревні акорди

ВОДА, НАТРІЮ ЛАУРЕТСУЛЬФАТ, ГЛІЦЕРИН, ЕТАНОЛАМІД КИСЛОТ КОКОСОВОЇ ОЛІЇ, НАТРІЮ ХЛОРИД, КОКАМІДОПРОПІЛБЕТАЇН, ПАРФУМ, ПОЛІСОРБАТ 20, ДИНАТРІЄВА СІЛЬ ЕТИЛЕНДІАМІНТЕТРАОЦТОВОЇ КИСЛОТИ, ПЕГ-150 ПЕНТАЕРИТРІТИЛТЕТРАСТЕАРАТ, ПОЛІКВАТЕРНІЙ-10, ФОСФОРНА КИСЛОТА, МЕТИЛХЛОРІЗОТІАЗОЛІНОН, МЕТИЛІЗОТІАЗОЛІНОН, АЛЬФА-ІЗОМЕТИЛІОНОН, КУМАРИН, ЛІМОНЕН. (СКЛАД/INGREDIENTS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE MEA, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, POLYQUATERNIUM-10, PHOSPHORIC ACID, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE.

Можна я не буду коментувати, бо ви самі все бачите? 🙈 Звісно, склад хімічний, але чого можна очікувати від бюджетного, ароматного гелю?

Я б собі не придбала, але іноді, залежно від настрою, користуюся.

Підійде не тільки чоловікам, дівчатам, які люблять аромат чоловічого парфуму.