Елена

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya

Цей відлівант у мене вже декілька років. Так, і таке буває ) Я його якось не зрозуміла, тому носила 1-2 рази у літку, та і все. А тут, коли став вибір парфуму дня, а на душі дощі, рука сама до нього потягнулась.

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya

Ця марка спеціалізується на колонях. Тому цей аромат не став винятком. Перед вами вода у концентрації одеколон ) Але по стійкості він нічим не поступається туалетній воді. Я його відчуваю з себе годин 5 точно.

У парфума дуже цікава назва, яка йому підходить на всі 💯 Правда, я ніколи не була в Гімалаях, тому порівняти не можу ) Тому, орієнтуюся тільки на сам парфум. Стартує він для мене перцем. Читала багато відгуків, люди там таку красу чують, але мені поклали на старті перець. Причому, не рожевий, а звичайний. Перець та свіже повітря. Ось так я його відчуваю. Це... незвично. Десь через годинку до цієї композиції приєднується подих квітів. Це такий легкий квітковий фльор, неначе вітер звідкілясь приніс цей аромат. Мускус та молекули в базі ведуть себе чемно, м'яко нагадують про свою присутність, при цьому не відволікає від основного.

Цей аромат саме унісекс. Аромат без цукру, чи якихось солодощів. Багато перцю (не відкидаю можливість, що то хімія шкіри таке видає). Та багато свіжого повітря. Аромат про відкритий простір, свободу, та про дихання. Чому обрала його саме сьогодні? Бо він мені як раз нагадував, що щоб не сталося, треба дихати.

Якось так.