Alyona Fedyk

#wishlistmakeupclub: те, що у планах і мріях

#wishlistmakeupclub: те, що у планах і мріях

Тож поїхали. Мій топ-5.

Моя любов ще з 2012 року. Цей відтінок – ідеальний рожевий нюд, який останнім часом практично неможливо знайти. Але це не означає, що його можна забути:) Дуже комфортна текстура, приємний сатиновий фініш, щільне покриття та дійсно дорогий вигляд на губах. Рожево-бежевий тон, теплий, але водночас не вибілюючий губи. Дійсно красивий нюд з природним ефектом. Заберу, як тільки побачу в наявності:)

Єдина позиція з категорії “Обличчя”, бо тут я не люблю експериментувати. Але пощасливилось потестити декілька разів, коли гостювала у подруги. Вона відданий фанат Sisley, однак інші засоби, зокрема декоративну косметику, я не оцінила. А ось ця нічна масочка з шафраном поцілила мені в саме серденько. Тут багато рослинних екстрактів для заспокоєння та зволоження шкіри. Але найбільше мене вразив ефект на ранок: шкіра дуууже м’яка, має рівний тон, сяйлива та наповнена, наче наді мною почаклував косметолог. Наносити її потрібно на ніч товстим шаром та не змивати до ранку. А ще можна використовувати в якості експрес-догляду: нанести, залишити на 10 хв та втерти в шкіру. До речі, запах – просто фантастика.

Моє Діоренятко:) Як же я люблю цей аромат! Віддана йому багато років. Компліментарний, не схожий ні на що, ніжний та жіночний. Єдина причина, по якій він досі в моєму wishlist’і – це тому, що всі ці флакони, що вже на поличці, потрібно використовувати. Досить бути б’юті-плюшкіним)) Та все ж декілька слів про цей “жовтенький” шедевр від Франсуа Демаши. Приємний терпкий цитрус у старті, далі – ніжні квіти та трав’яні мотиви. Це абсолютно не банальний квітковий аромат. Але! Парфумована вода Dior Addict у темно-синьому флаконі та туалетна – у рожевому з приставкою Eau Fraiche – це кардинально інші звучання. Тому лише Dior Addict Eau de Toilette! Справді шедевр.

Моя сестра просто божеволіє від аюрведичної серії Rituals. Звісно, я протестувала цей крем, бо мала зрозуміти, що ж там такого неймовірного. Зрозуміла і передаю вам: крем має дуже приємну “баттерну” текстуру, яка робить шкіру такою шовковистою та гладенькою, що ти просто не можеш від неї відлипнути (не в прямому значенні слова). Ну і аромат: дійсно ритуальний, надихаючий та делікатний. Заплатити таки є за що.

Єдина позиція тут, яку я все ж не пробувала. Я не жертва маркетингу, тому весь цей час не дуже поринала у світ бестселерів. Але спробувала крутий термозахист від Kerastase, і мене потягнуло на дослідження арсеналу цього бренду:) Серія Chronologiste мені видалась дуже дієвою, тим паче відгуки дійсно хороші, та й якому волоссю завадить відновлення?)) Тестувати лише шампунь або лише маску – не результативно. Тому чорний б’юті-сет поки в планах, але курс на Kerastase Chronologiste вже тримаю.