Оліч

Парфумерний вішліст з #wishlistmakeupclub

Парфумерний вішліст з #wishlistmakeupclub

Обрати лише 5 знову було важкою задачею😄 Якщо б хоча б 10...

1. Escentric Molecules Escentric 01 - одним словом - БАЗА. Це мабуть моя улюблена молекула, але я ще не вирішила точно 😄.Делікатний цікавий аромат, свіжий, трошки с перчиком, який всюди буде в тему, навіть в тренаженрій залі (хоча туди, звісно. краще не треба)). В офис, на побачення і тд і тп. Тепла пора року - його вихід.

2. Attar Collection Musk Kashmir - люблю цей аромат. Для мене це той варіант, коли не хочеться свіжак, але і дуже солодкого теж не треба. Це ось десь посереденці, запах чистоти, але не прального порошка, а чистої шкіри, доглядової косметики, делікатний, затишний у мене асоціюється з обіймами. Кажуть що дуже сексуальний, але я не дуже це розумію, може чоловіки так думають?) Шлейф і стійкість на вистоі. На всі пори року, думаю буде топ

3. Byredo Gypsy Water - писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/10574/. Люблю його, думаю буде краще на тепло теж. Красивий аромат лимонного чизкейку, десь там в глибині з прянощами. Смачно, нетиповій цитрусовій аромат. Єдине що підводить стійкість.

4. Memo Italian Leather - мій грубий аромат на осінь. Цікавий аромат про шкіру, томатну ботву і ваніль. Коли я в берцях, шкіряній куртці і хочу бути як "погана крута дівчинка" - я надягаю його. Десь у відгуках прочитала що пахне чоловіком, у шкіряній куртці, що працював на городі, а потім закурив, Звучить не гарно, але мені сподобався цей відгук) Приваблює мене це помідорне листя і груба шкіра.

5. Tom Ford Tobacco Vanille - класика, як і бакара для мене. Солодкий, пряний аромат на холод. Ваніль, сухе смачне тютюнове листя. Чую також то вишнене то сливове варення. Смачно, обожнюю. Єдиний мій парфум, якому робили компліменти. Хтось питав що це, хтось казав пахне печивом. Однозначно топ, але трохи завищена цін, як на мене. Хочу від нього більшої стійкості.