MAKEUP BY MARIO SOFTSCULPT® TRANSFORMING SKIN ENHANCER
Я так чекала, і нарешті Makeup by Mario поступово заходить на MAKEUP! Із цим американським брендом мені пощастило познайомитись ще літом, тому я хочу, щоб про його круті продукти дізналися всі :)
Розмова про контуринг. На щастя, більшість із нас успішно відійшла від Кардаш'янщіни і надає перевагу «clean girl look». «Clean girl look» — це коли на обличчі присутні всі 100500 декоративних засобів, але вони використані настільки доречно, що ви просто стаєте кращою версією себе.
Контуринг — дуже слизька доріжка, де одне зайве нашарування псує все. Ба більше, дуже важко знайти вдалу текстуру, бо:
- сухі засоби для контурингу зазвичай важко нанести симетрично, бо вони осипаються і точка затемнення стає занадто великою;
- кремові та стіки — залишають плями, важко тушуються, рухають тональну основу і забивають пори.
Чому саме Makeup by Mario? Бо це формула, яку я шукала кілька років.
Фактично — це невагомий бальзам, який додає обличчю тепла та скульптурує його. Формула високопігментована, але напівпрозора, тому легко розтушовується та нашаровується.
Що по особливостям?
- некомедогенна формула забезпечує чисте покриття;
- фініш натуральний, не матовий і не жирний, повністю вбудовується у вашу тональну основу;
- напівпрозоре покриття дозволяє контролювати інтенсивність нанесення;
- 6 універсальних відтінків, кожен з яких трохи тепліший, ніж ваш природний тон шкіри (у мене відтінок light, для білосніжок);
- наносити only синтетичним пензликом, вбиваючими рухами;
- не тестується на тваринах.
Як виглядає на обличчі?
Цей продукт дійсно не потребує свотчів, бо виглядає як натуральна, тепла тінь.
Чи раджу? Так!
Моє щире переконання — вам не потрібна косметика, яка ускладнює життя. Процес її нанесення має бути легким, швидким та приємним, без виключень. Просто спробуйте✨
Коментарі (0)