Швець Карина🤍

Подарунок, який я полюбила

Подарунок, який я полюбила

Я завжди скептично ставилася до мредевої парфумерії і вважала її пласкою і дешевою. Але у моєї мами є клієнтка, яка займається оріфлеймом, і вона часто нам дарувала аромати на якісь свята. Одним з таких подарунків став The One Disguise мені на день народження.

І тоді він сподобався мені з першого пшику. Це мабуть єдиний аромат в моєму житті, який я повторила другий раз.

Парфумер, створивша даний аромат - Софі Лаббе, яка є автором таких шедеврів, як Promesse Cacharel, Beauty CK, Very Irresistible Givenchy, A girl in Capri Lanvin та багатьох інших люксових хітів.

Офіційно аромат представлений так: верхні ноти відкриваються ревенем і мандарином, серце аромату - малина в поєднанні з трояндовими бутонами, фіалкою і туберозою, і база - пачулі, боби тонка і ваніль.

Я чую тут лише трохи хімічної малини в поєднанні з ваніллю. Я не даремно обрала такий фон для фото, бо насправді аромат дуже гучний і яскравий. Він не задушливий, але солодкий, стійкий і неможливо шлейфовий. Парфум дуже дівочий, але не дитячий, а просто солодкий. Я б сказала, що аромат характеризує свою власницю як грайливу дівчинку, яка любить привертати до себе увагу (хоча особисто я взагалі не люблю цього😂). Із всіх ароматів, які в мене є, цей - найкомплементарніший, бо лише про нього мені кажуть чоловіки "як смачно ти пахнеш". Хоча мій чоловік завжди каже, що у мене всі аромати однакові і саме цей - це аромат мене😂

Моєму флакончику вже років 5, і насправді коли він закінчиться - я обовʼязково придбаю ще, не можу ж я залишись без свого запаху)

Люблю всією душею❤️

Дівчат, поділіться своїм досвідом (якщо такий є) - як ви відноситеся до мережевої парфумерії?