Strange Love

Maybelline SuperStay Matte Ink: Помади, які нереально стерти

Maybelline SuperStay Matte Ink: Помади, які нереально стерти
Maybelline SuperStay Matte Ink: Помади, які нереально стерти

Maybelline New York SuperStay Matte Ink - це, мабуть, найстійкіша помада в моїй косметичці, адже змити її можна лише за допомогою жирних кремів та масел, і то не з першого разу. Палітра налічує десятки відтінків, проте, як на мене, не усі з них вдалі.

Сьогодні поговоримо про неймовірно красивий колір 120 Artist. Це глибокий, холодний маджентовий відтінок. Колір майонезу на салаті "Шуба"😅. Проте вживу він виглядає дуже виграшно, візуально вибілює зуби та робить образ дуже драматичним та загадковим.

В лінійці цих помад є дуже красиві відтінки, планую докупити ще кілька. Проте раджу уникати відтінку 05. Він виглядає просто жахливо на губах, виділює їх та розтріскується.

Попри густу та пігментовану матову текстуру, помада лягає дуже рівномірно, серцеподібний аплікатор дає змогу чітко промалювати контур з першого разу.

Після повного висихання помада підкреслює рельєф шкіри, тому наносити її слід лише на добре зволоженні губи.

Стійкість феноменальна: 7-8 годин майже ідеальної служби на шкірі. Проблема полягає лише в демакіяжі: для змивання вам знадобляться дуже жирні креми або ж засоби для демакіяжу. Інакше помада просто не змиється ні на грам.

І традиційно підготувала вам свотчі кількох відтінків. Планую придбати відтінок 180, бо він дуже ну красивий.