YuliHrytskoff

Соковитий, ароматний, даруючий заряд бадьорості та енергії на весь день! Органік!

Соковитий, ароматний, даруючий заряд бадьорості та енергії на весь день! Органік!

Кожний засіб бренду Weleda - це дивовижна якість, повністю органічний склад та нереальний аромат в одному флаконі! Тому я час від часу купую продукцію вказаного бренду, а в даному дописі хочу розповісти про Гель для душу Weleda "Aroma Energy" з імбиром, цитронеллою та кедром.

Соковитий, ароматний, даруючий заряд бадьорості та енергії на весь день! Органік!

Дизайн гелю для душу Aroma Energy дуже яскравий, сонячний та неймовірно стильний! Гель розфасований у якісну м'яку тубу із зображенням головних активних компонентів – імбиру, цітронели та кедра на її лицьовій стороні. На обороті тюбика міститься інформація про засіб від виробника, а також приклеєна інформаційна етикетка з україномовним перекладом зазначеної інформації.

Туба щільно закривається кришечкою фліп-топ, що дозволяє зберігати гель у вертикальному положенні (гель крізь кришечку не протікає – його спокійно можна брати з собою у подорожі/спортзал, не боячись залити ним інші речі)

Дозатор виконаний у формі невеликого отвору у кришечці – дозувати ним засіб легко та зручно.

Об'єм гелю - 200 мл.

І, як завжди, розбір будь-якого косметичного засобу я починаю з кількох слів про його склад. А в цьому гелі для душу він просто чудовий! Повністю натуральний, не містить у собі жодних синтетичних та потенційно небезпечних компонентів, таких як консерванти, барвники, мінеральні олії, - а отже, абсолютно безпечний як для здоров'я людини, так і для довкілля.

Консистенція у засобу гелеподібна, однорідна, досить густа! А в додатку з гарним піноутворенням забезпечує дуже економну витрату засобу.

Колір гелю - прозоро-жовтий.

Запах – просто нереальний! Причому він не однотонний, а розкривається окремими нотками протягом усього часу прийняття душу! Спочатку дуже яскраво відчуваються цитрусові нотки і такі яскраві, що здається, ніби біля мене нарізають найстигліші і найсоковитіші цитруси! А потім - легка пряність імбиру і деревно-смольні нотки кедра... Аромат настільки освіжаючий і бадьорий, що відразу приводить до тями після сну або при втомі! Ось на сто відсотків назва гелю відповідає його аромату!

Піниться гель чудово! Зазвичай, натуральні гелі/шампуні мають дуже слабке піноутворення і, відповідно, велику витрату. Але в гелі для душу Weleda Aroma Energy піноутворення однозначно тішить! А якщо використовувати мочалку – то гелю розміром із горошину вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому однієї туби гелю вистачає дуже надовго. Правда, у мене цей гель облюбували всі члени сім'ї, тому він у мене закінчився швидше, ніж звичайно)

Очищає шкіру гель дуже добре, нейтралізує будь-які запахи та надає просто нереальне відчуття свіжості та чистоти! При цьому, засіб зовсім не сушить, не стягує і не пересушує шкіру, а навпаки - навіть відчувається якась зволоженість!

Плавно підходячи до кінця свого огляду Гелю для душу "Енергія" - Weleda Aroma Energy Stimulating Shower Gel - хочеться сказати, що цей гель просто не може не сподобатися! У нього настільки яскравий, соковитий і бадьорий аромат цитрусів з нотками імбиру та кедра, що, приймаючи душ, здається, ніби я на сеансі ароматерапії! Він швидко пробуджує вранці, дарує енергію при втомі! Він чудово підходить для використання влітку, коли так хочеться свіжості, рано вранці, коли потрібно швидко прокинутися і привести себе в тонус, після спортзалу... Та будь-якої миті, коли хочеться отримати додатковий заряд енергії! До того ж, гель має абсолютно безпечний органічний склад і густу текстуру, тому розхід виходить дуже економним! Для мене цей гель став просто маст-хевом на літо, думаю, Ви до нього теж не залишитеся байдужими... Звісно, ​​рекомендую!