Ксенія 💫

Гідрофільний бальзам. Ще одна моя крута рекомендація!

Гідрофільний бальзам. Ще одна моя крута рекомендація!

Вітаю красуні!

Сьогодні знову про очищення, що поробиш ну лЮблю я це, лЮблю😁

Багато хто не розуміє сенсу в гідрофільних продуктах і до сьогодні, я відношусь до тих, хто ними користується на постійній основі. Але обираю я бальзами, а не олійки. Було декілька спроб використання саме олійок, і я впевнилася, що все ж таки я фанат бальзаму.

Про одного зараз і розповім. Це Universal Cleaning Balm від американського виробника Derma E.

Об'єм : 100 мл

Призначення : очищення, демакіяж, пом'якшення.

Сам бренд позіціонує себе як якісний виробник косметичних продуктів з органічної сировини, натуральних рослинних екстрактів,ефірних олій, які легко сприймаються нашою шкірою.

Відмічу, що кожна лінійка у бренда позначена конкретним кольором: помаранчева - з вітаміном С, синій - зволоження, червоний - анти-вікова,.. власне позначення ці є на вкладиші, что знаходиться в середині коробки з засобом.

Цей бальзам відноситься до базового, так би мовити, мультифункціональний.

Про склад. Ви тільки гляньте на це буяння олій, це просто неймовірно 😍!

Олія шипшини, вітаміни А і С, вітамін Е, комплекс поліненасичених жирних кислот, які зволожують та живлять шкіру, таким чином сприяючи відновленню її клітинного складу шкіри та здоровому сяйві.

Олія камелії та сафлори насичують шкіру фітонутрієнтами.

Масло какао і ши - глибоко живлять і пом'якшують шкіру обличчя, перешкоджають втраті шкірою вологи і підвищують її еластичність. Олія цитрусових у складі бальзаму це і антиоксиданти, і вітамін С - тонізують, освітлюють та омолоджують, забезпечують баланс гідроліпідної мантії шкіри обличчя, її здоровий, зволожений вигляд.

Окрім цього, даний бренд не використовує ні вазеліну, ні парабенів, ні мінеральних масел і штучних барвників, ні продукти нафтопереробки, також не тестується на тваринах 🙅‍♀️.

Аромат досить насичений і максимальний у своїх ароматах : суцільне поєднання різних цитрусових відтінків.

Що стосується текстури, то вона відрізняється від мого також улюбленця https://club.makeup.com.ua/post/7372/.
В даному випадку більше мені нагадує батер в поєднанні з маслами. Якщо Heimish має здатність тримати форму, то бальзам від Derma E при високих температурах та потраплянні на обличчя починає танути (наприклад, влітку навіть, коли досить тепло в квартирі).

Є лопаточка для набирання продукту.

Використовуємо як завжди: на сухе обличчя (навіть з макіяжем) наносимо зонально засіб розподіляємо також абсолютно сухими долонями; трошки масажних рухів, АЛЕ ніякого масажу. Додаємо теплої водички, відбувається емульгація і далі цим вмиваємо обличчя та видаляємо макіяж,якщо він є.

ОБОВ'ЯЗКОВО доочищуємо обличчя засобом за потребою - це або пінка, або гель.. Ніколи не залишаємо гідрофільний бальзам на обличчі,а тим паче в данному випадку з такою кількість масел.

Ба навіть наявність олій у складі також не дає право використовувати цей засіб як щось накшталт для масажу обличчя. Ні! Ніколи! Привіт забиті пори🖐️

Про моє використання. Я маю шкіру нормального типу, вікову, впринципі, не схильну до сухості.

Бальзами відносяться до самого першого етапу очищення шкіри і перший засіб в нанесенні.

Взимку саме цей бальзам на моїй шкірі заявив себе найкраще, шкіра завжди була гарно очищена, насичена та дуже м'яка. Якщо доочищати обличчя, то і проблем далі не буде - ніяких висипань, чорних цяток, каметогеності, неприємних відчуттів.

Демакіяж бальзам від Derma E виконує також на висоті, видаляє абсолютно все!

В чому різниця з Heimish :

■насиченіша текстура

■підійде для використання сухої, вікової та чутливої шкіри

■мега крутий склад. За рахунок цього більш маслянистий.

Дуже раджу і в самої він часто на повторі.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨