Alina Litva

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Почнемо з того, що блондинкам не просто, купа засобів і доглядів йде на те, щоб утримувати світле волосся в гарному стані. Я постійно перебуваю в пошуках працюючих засобів і часто "ведусь" на рекламу. Отже, моя пʼятірка:

Шампуні у мене різні, міняю раз на 2 місяці, щоб шкіра голови не звикала. Обов'язково раз на тиждень роблю пілінг шкіри голови, давно хочу спробувати шампунь-ексфоліант для шкіри голови від Kevin Murphy.

З останнього, дуже сподобалися деякі продукти для домашнього догляду від Nashi argan. Незмивна маска-молочко instant - прямо обов'язкова до придбання, вирушила у вішлист.

Люблю шампуні та кондиціонери Oribe, але не люблю ціноутворення бренду)) У вішлісті знаходяться лише стайлінгові засоби і один, який варти вашої уваги - Dry texturizing spray (за словами стилістів, якому аналога не існує 😒). Текстура + об'єм + абсорбція коренів. Це щось середнє між сухим шампунем і засобом для обʼєму, додає «повітря» у корінь. На чистому волоссі працює краще, проте на другий день після миття виконує функцію «освіжувача» укладки))

Хвалять ще креми для волосся від Oribe, хочу спробувати полірувальний Straight Away Smoothing Blowout Cream. Обіцяє приборкати неслухняне і пухнасте волосся, в рази полегшує процес укладання і допомагає зберегти волосся в пристойному вигляді навіть за умов підвищеної вологості.

Що стосується масок для волосся, давно у вішлісті реконструюючий шампунь-маска ReStore, ефект від неї дуже крутий. Пробувала в салоні і тепер хочу в домашній догляд.

Мій вішлист і так вже переповнений, але дякую всім, хто поділився своїм ♥️