Порожні баночки і чи повторю 🤔
Мої використані засоби із невеликими відгуками.
- Зміцнюючий шампунь для нормального волосся "Алое Аква Бомба" з рослинним гліцерином і алое. Класний шампунь, добре милиться, не викликав сухості, має рослинний аромат, який практично не залишається на волоссі, вимиває добре, не сушив по довжині волосся. Єдиний мінус тут кришечка, що погано закривається, і потрібно докладати зусиль. Користувалась ним теж досить довго.
- Зволожуючий крем з цинком для шкіри, схильної до недоліків. Дуже сподобався крем, підійшов для моєї шкіри, нормально був під spf, відчувалось зволоження, трішки присушував висипи, але без вау ефекту. Чисто для зволоження – хороший варіант, легка гелева текстура не забивала пори. У пошуках альтернатив відклала його залишки для зволоження інших частин тіла😅 теж впорався добре. Якщо не знайду кращий варіант для своєї шкіри, зимою повернусь до цього.
- Парфумований гель для душу "Rose Wine”. Тут розхід хороший, але закінчився досить швидко, бо користувались усі вдома 😅 Має легкий шимер, що не залишається на тілі і класний аромат парфум. Про його переваги вже тут начитались, бо і я хвалила і не маю претензій до нього. Алеее, там на дні залишилось трішки гелю і дістати його можна відкрутивши дозатор, цим я сьогодні і займусь. І ці залишки мають вже не такий аромат, і не можу зрозуміти, чи це я не так зберігала, чи що з ним сталось, але аромат дійсно змінився, колір вже не такий насичений... Можливо, у когось теж таке було?🤔 Тут я сподіваюсь, що все ж я не правильно зберігала, адже хочу спробувати "Gold Champ" від MARÊVE.
Коментарі (0)