A.

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
  • Medik8 Press & Clear Refill - Відлущувальний ВНА-тонік з 2% інкапсульованою саліциловою кислотою від Medik8

Я фанат саліцилової кислоти (бо ексфоліації поки що мені вистачає від ретиноїдів), а саме Paula's Choice 2% BHA Liquid Exfoliant. Вважаю, що це найкращий продукт Paula's Choice серед тих, які я пробувала. Ось мій детальний допис: https://club.makeup.com.ua/post/3112/.

Через те, що я ще не зустрічала детального порівняння між саліциловою кислотою Medik8 та Paula's Choice, мені дуже хочеться спробувати Medik8 Press & Clear Refill. А ще я б дуже хотіла познайомитись із брендом Medik8, тому вважаю, що це буде гарний початок.

  • Pharmaceris Emotopic Mineral Protection Cream SPF 50+ - Сонцезахист

Детальний допис про цей чудовий сонцезахист є у Людмили: https://club.makeup.com.ua/post/11289/. Саме після нього цей санксрін потрапив до мене у вішлист.

Я використовувала санскріни на хімічних та змішаних фільтрах, але у мене ще не було суто фізичного санскріну, в якому би був акцент на оксиді цинку, і трохи менший акцент на діоксиді титану, тому дуже цікаво спробувати.

  • A-Derma Exomega Control Emollient Cream Anti-Scratching - Крем для тіла

Про цей крем писала Alina Litva: https://club.makeup.com.ua/post/2645/. Мені так само як і Аліні подобається Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream для зимового періоду. Останню зиму я його не купувала через ціну, тому надавала перевагу La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M. Але ціни на мої улюблені креми для тіла схоже зрівнялись.

Та й для літа хотілося б спробувати щось легше, але не менш поживне, тому A-Derma Exomega Control Emollient Cream Anti-Scratching - у мене вже давно в вішлисті.

  • Peripera Ink The Velvet Lip Tint - Тінт для губ

Про цей тінт детально написала Strange Love: https://club.makeup.com.ua/post/2950/. Strange Love, як ви могли помітити, експерт із макіяжу губ. Матові помади це поки що не для мене, про олівці для губ я тільки починаю читати, але тінт дуже хочу спробувати.

Колись у 2018 році у мене був тінт Benefit Benetint Cheek & Lip Stain і мені дуже подобався такий продукт. Наносиш його на центр губ, розтушовуєш, зверху закриваєш бальзамом і ходиш цілий день із зацілованими губами, які не виглядають "занадто". Залишилось вибрати колір чи декілька кольорів:)

  • Nashi Argan Instant - Незмивна маска

Про цей засіб згадувала Alina Litva на просторах Makeup Club і в своєму вішлисті. Наразі мені на 100% підійшов незмивний кондиціонер-праймер від Bumble and bumble, але також дуже хочу спробувати цю маску.

Якщо ви пробували щось із цього списку, поділіться, будь ласка:)