Тінти - найкращий різновид засобів для губ. Чому українки так рідко про них знають?
Тінти не потребують майстерності, тримаються годинами, корегують синюшність, не залишають слідів на шкірі та посуді.
Як на мене, тінти - найбільш недооцінені українками засоби для губ. Вони зручніші за звичайні нам олівці та блиски. Сьогодні покажу вам два улюблені тінтики:
- The Saem Saemmul Mousse Candy Tint 06 CHAITEA MOUSSE
- Peripera Ink Airy Velvet 08 PRETTY ORANGE PINK.
The Saem Saemmul Mousse Candy Tint 06 CHAITEA MOUSSE
Ідеальний попелясто-рожевий. Я буквально бачу сірі відтінки у ньому. Лягає ідеальним матово-оксамитовим шаром. Розприділяю його пальцями від слизової і до самого краю. Стійкість шикарна - близько 7-9 годин. На губах дуже комфортний, не сушить.
Peripera Ink Airy Velvet 08 PRETTY ORANGE PINK
Доволі незвичний відтінок у нашому регіоні. Але я навмисно обрала саме його. Помаранчевий прекрасно нейтралізує синюшність моїх губ в холодну пору, тому в результаті я отримую персиковий відтінок. Такий унікальний, соковитий і освіжаючий. Стійкість також чудова. З кожною годиною колір стає все більш натуральним, рожево-кораловим.
Як на мене, тінти - ідеальний "макіяж без макіяжу"
Їх можна використовувати в якості рум'ян, як кольоровий коректор під блиск та як самостійний продукт. Раджу обирати саме корейські тінти, адже вони справді дуже якісні і стійкі.
Коментарі (0)