Ya Yana

Два образи з Maybelline Vinyl

Два образи з Maybelline Vinyl

Дякую кожній красуні за свотчі, бо завдяки ним, я точно знала, що купую. Зазвичай я замовляю помади навмання і вони часто лишаються важким тягарем моєї косметички, або ж переходять комусь в дар. Але з цими двома помадками сталася любов, адже я приблизно розуміла, що мені це личитиме.

Стійкість. Вона просто нереальна. Цілий день проходила в обох відтінках. Вони пережили зі мною соковиті бургери, мою улюблену каву з густою пінкою і навіть цьомчики. Після їжі помадку інколи потрібно було обновити ближче до рота, але блиск, контури і насиченість пігменту лишалися на місці.

Фініш. Це саме те, що я шукала — стійкість матової помади і блиск глянцю. Я вже розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/8733/, що втомилася від матових помад, так ще й мода на glossy lips з 2000-них зараз у самому розпалі. Ну всі зірки співпали.

Липне чи не липне? Трошечки зовсім. Знаю, що багатьох дратує, коли волосся у вітряну погоду липне до губ. З цією помадкою у мене подібного не траплялося.

Як лягає? Аплікатори тут круті, мені не довелося навіть діставати пензлики, щоб сформувати пристойні контури. Ніяких грудочок, смужок і тому подібного.

Чим змити? Трошки доведеться повозитися, але не критично. Я змивала обидва відтінки своєю звичною міцеляркою, яка навіть без олійок у складі. Залишки можна дотерти гідрофілкою, але якщо ви наносите помаду на підложку з бальзаму для губ, то терти довго не доведеться. До речі тоненький шар бальзаму не зіпсував стійкість помади.

В карусельці є фото на сонечку, де яскравіше видно блиск, і в тіні.

Трошки про настрій. В день, коли були зроблені ці фото, я дуже хотіла відчути літо. У вирі новин, тривог, думок, роботи… так захотілося чогось такого справжнього, живого і літнього. Тому, я заплела коси, такі, наче я тільки-но з фестивалю Коачелла. Потім зробила макіяж, що вже для мене трошки терапія, і пішла у ботанічний сад. Тиша оранжереї, вологе тропічне повітря і ці прекрасні рослини подарували мені саме те, за чим я туди йшла — хвилинки душевного спокою. Такі прості речі допомагають нам підтримувати себе, то ж варто приділяти їм час.

Про відтінок. Абсолютно літній нюд, який чудового заметчився з моїм кольором волосся і веснянками, які вже трохи поступають. В ньому рівно стільки теплих ноток, скільки мені було потрібно. На диво зуби помада не жовтить. Для мене це великий комплекс загалом, тому посмішку не продемонструю, але можете вірити на слово.😅

Ще трошки про настрій. Ой, дівчатка, вінілові платівки я романтизую ще з підліткового віку. Хочеться мати колекцію, як у Джона Престона із «Секс і місто». Щоб ставити ввечері улюблений альбом у програвач, кружляти кімнатою у шовковій піжамі і пити щось смачненьке з гарних келихів. Ніколи не мала програвача, але вірю, що одного дня він оселиться у мене і я почну збирати власну колекцію вінілу. А поки, втілюю свою романтизацію у цьому образі.

Про відтінок. Цей червоний яскравіший за ті, до яких я звикла, то ж я трошки вийшла з ним із зони комфорту, але мені це дуже подобається. І блиск цієї помади, у поєднанні з таким кольором — це просто вау, дуже соковитий ефект виходить.

P.S. пісня дуже вайбова, люблю під неї фарбуватися чи починати свій ранок.

Ще раз дякую за рекомендації та огляди, усім чудових makeup-досвідів!❤️