YuliHrytskoff

Крем-баттер для тіла Joko Blend Pineapple Body Butter

Крем-баттер для тіла Joko Blend Pineapple Body Butter

Наша шкіра - це дуже ніжна та чутлива матерія, яка постійно зазнає негативного впливу зовнішнього середовища. Перепади температур, пекуче сонце, солона морська вода, або опалення та мороз - все це не найкраще позначається на її стані та зовнішньому вигляді. Швидко зволожити шкіру і зробити її гладкою та бархатистою допоможе такий засіб як баттер для тіла. А в даному дописі я якраз і хочу розповісти про такий засіб - Ананасовий баттер для тіла від Joko Blend.

Крем-баттер для тіла Joko Blend Pineapple Body Butter

Мені дуже подобається! Дизайн засобу такий сонячний та життєрадісний, що ним просто любуєшся! Баттер розфасований у прозору баночку-шайбу, виготовлену з якісного пластику. Навколо баночки приклеєна інформаційна етикетка, на якій можна прочитати всі необхідні відомості про засіб.

Баночка щільно закривається чорною кришечкою, що закручується, під якою була пластикова захисна мембрана.

Об'єм баттеру - 200 мл. Такої його кількості мені вистачило майже на півроку щоденного використання, оскільки засіб витрачається дуже економно!

І його характеристику я почну з кількох слів про склад засобу. А він тут дуже порадував! У нього входить велика кількість олій – макадамії, ши, виноградних кісточок; а також пантенол, гліцерин, що забезпечують справжнє зволоження та живлення шкіри.

Консистенція баттера дуже незвичайна - вершково-кремова, що дійсно нагадує вершкове масло. Текстура однорідна.

Колір баттера - злегка жовтуватий.

Запах - надзвичайно приємний! Справжнього свіжого ананаса... Аромат солоденький, тропічний, але зовсім ненав'язливий і не дратує. Запах досить довгий час відчувається на шкірі, і мені це дуже подобається! Особливо для літа - сходила вранці в душ, помазалася баттером і цілий день пахну дуже смачно!

Коли я робила фотографії для відгуку, я думала, що баттер буде дуже жирним і я його залишу для використання виключно для холодної пори року, тоді у мене шкіра робиться досить сухою. Але яке ж було моє здивування, коли я вперше нанесла баттер на шкіру! Він зовсім не жирний! Розподіляється по шкірі як найніжніше молочко, вбирається буквально відразу, не залишаючи ні липкості, ні плівки, ні жирності! Я дуже вражена таким ефектом! Текстура щільна, густа, як у справжнього вершкового масла, зволоження шкіри відповідне, а розподіляється і вбирається як найлегший крем, або навіть молочко... Дивовижно!

Зволоження баттер дає дуже якісне. Я використовувала його раз на день після душу. Після баттера шкіра робиться не просто зволоженою, а наживленою; дуже ніжною, гладкою та бархатистою! Особливо подобається наносити баттер на сухі ділянки шкіри – руки, лікті, коліна та стопи – шкіра на них робиться дуже м'якою та доглянутою!

Баттер для тіла Joko Blend "Ананас" мені дуже сподобався! Він має непоганий склад, збагачений натуральними маслами та цінними екстрактами; відмінно живить і пом'якшує шкіру, у тому числі її найпроблемніші та сухі ділянки; а запах має такий, що його хочеться з'їсти! Звісно, ​​рекомендую, це дуже крутий засіб!