katebondarrrenko

Порятунок для жирної шкіри від Medik8

Порятунок для жирної шкіри від Medik8
Порятунок для жирної шкіри від Medik8

Цей гель для вмивання - моя давнішня "хотілка", що тільки недавно втілилась в життя. Зараз детальніше розповім про нього.

Виробник зазначає, що засіб призначений для жирної, схильної до висипань шкіри (те, що мені треба), повинен очищати шкіру від залишків декоративної косметики, ороговілих клітин і скупчень себуму, надавати свіжість, гладкість, здорове сяйво шкірі.

Склад чудовий: Salicylic Acid - саліцилова кислота, має антисептичний, антибактеріальний ефект;

Mandelic Acid - мигдальна кислота, має також антисептичний ефект, бореться з комедонами, постакне, пігментацією;

Lactic Acid - молочна кислота, дає зволоження, підвищує еластичність, пружність шкіри, вирівнює тон;

Glycerin - гліцерин, відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження;

Garcinia Mangostana (Mangosteen) Peel Extract - екстракт мангостана, його шкірка дає антиоксидантну та заспокійливу дію;

Yucca Schidigera Root Extract - екстракт юки, протизапальна, заспокійлива дія;

Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract - екстракт малини, її плоди - це джерело великої кількості корисних сполук, які допомагають у боротьбі з різними проблемами жирної шкіри.

Можна зробити висновок, що склад хороший, і, найголовніше, працюючий! Про це детальніше далі.

Порятунок для жирної шкіри від Medik8
Порятунок для жирної шкіри від Medik8

Упакування: у мене у try me форматі, 40 мл. Мінімалістично, зручно, нічого не тече, продукт зручно діставати;

Текстура та колір: гель густий, ніби в'язкий, схожий на мед, коли він вже трошки застигає. Колір прозорий, але має блідо-бежевий відтінок;

Запах: легенький цитрусовий, не нав'язливий, дуже спокійний.

Застосування: використовую у вечірній рутині після етапу демакіяжу. Буквально краплинку розпінюю у долонях, масажними рухами наношу на обличчя, помасажувала і змила теплою водою;

Ефект: мені дуже подобається шкіра після вмивання цим засобом! От прям вау, це ефект, як кажуть, "до скрипу", але без сухості, стянутості та будь-яких неприємних відчуттів. Через буквально тиждень я помітила, як стан шкіри змінився у кращу сторону: зменшилась кількість активних запалень, закритих комедонів, шкіра реально почистішала, плями від постакне стали світлішими.

Чудовий, базовий і реально працюючий продукт! Покращення стану шкіри видно неозброєним оком, шкіра дихає, з'явилось природне сяйво, стало менше запалень та неприємної жирності. Трохи пізніше я дам апдейт стану своєї шкіри, залишається лише трохи зачекати і пройти цей морально-психологічний бар'єр.

Обов'язково придбаю собі повний розмір, це безсумнівно. Хочу спробувати ще Medik8 Pore Cleanse Gel Intense, також продукт для вмивання. Можливо у подальшому зроблю порівняння цих двох бестселлерів.

Однозначно рекомендую, цей гель для вмивання став порятунком для моєї жирної, схильної до висипань шкіри.