Blondie_rs

Найвідоміший стійкий тональний крем від Estee Lauder - Double Wear

Найвідоміший стійкий тональний крем від Estee Lauder - Double Wear

Привіт-привіт! Нарешті добралась до відгуку на цей мегапопулярний продукт. Я надто прискіплива до тональних засобів, бо дуже рідко можу знайти категорію "МОЄ!". Перш за все я ціную комфорт, сатиновий фініш (бо матовий можна і пудрою зробити) та дихаючу шкіру протягом дня.

На даний продукт заглядалась давно: а хотіла я його через "цементову" славу. Щоб не прогадати з відтінками, взяла дві міні-версії (15мл у пластмасових баночках):

1N2 - нейтрально-теплуватий світлий

3N1 - теплий смуглявий

Одразу попереджую: тестувала я його в рівних умовах з іншими засобами. У мене нормальна шкіра, схильна до легкої жирності в Т-зоні та посушливості на щоках та зоні під очима. Дружу з доглядом. Рельєф шкіри рівний, недоліки бувають, але рідко. Перед нанесенням макіяжу завжди провожу ритуал очищення, тонізування та зволоження шкіри.

Найвідоміший стійкий тональний крем від Estee Lauder - Double Wear

Зробивши свотчі, прийнялась тестувати його в класичному варіанті, а також змішувала зі зволожуючим тоном. Він у мене отримав назву "похоронного", адже співпало так, що я його саме на такі "виходи" і тестувала.

Звичайно, з плюсів - пережив сльози, серветки, дощ. Але...

Я відчувала жахливий дискомфорт на шкірі - стягування та посушливість. Підкреслює навіть те, чого нема 📷 Наносила як завжди на попередньо очищену шкіру та добре зволожуючий крем, а тушувала вологим б'юті-блендером. І навіть таким чином тон робив шкіру якоюсь змученою та сухою на вигляд. Коли я змішала його з іншим тональним - ефект не вразив. Більше того, його слід швиденько тушувати, адже він одразу засихає і може наробити плям. А наносити не зручно без дозатора. Що в міні, що в повнорозмірі - він йде без помпи. Для повнорозміру вона продається окремо за 200+ грн, зазвичай. Одним словом, це ще той квест за такі гроші.

Тож я його акуратно виливала на руку, допоки не пролила на штани... Потім взяла пензлик і паличкою збирала продукт, наносячи наче шпателем на обличчя. Від тут же зацементувався і наробив трішки таких засохших плям/полосок.

(1 фото мама, нормальна вікова шкіра 50+, 2 фото я, 20+)

Трішки понивши, я спробувала іншу техніку: нанесла та розтушовувала пензлем, потім тільки дотушувала вологим б'юті-блендером. Ефект не ідеальний, але більш-менш сподобався! Фініш не матовий, такий ледь сатиновий. Так само тестувала на мамі та наносила аналогічно пензликом. В чистому вигляді на віковій шкірі показав себе також відмінно (наносила два шари, адже як на мене - не сильно перекриває, як хотілось би)! Але й не був уже суперстійким через більшу кількість продукту на шкірі. Не підкреслив зморжки, не забився в пори. Магія?!

Чесно, ще настільки примхливого та неоднозначного продукту в мене не було. Відверто кажучи, я не хочу платити такі гроші за те, щоб танцювати навколо нього. Отож, підсумую враження та спробую донести свою думку про цей тональний.

Особисто для себе можу відзначити такі плюси: дійсно стійкий, для нормальної вікової шкіри наче непоганий, тож мамі на майбутнє можна відкласти такий варіант. Про нанесення пензлем упускаю, оскільки мені не зручно так користуватись, адже я просто роблю доволі плотний покрив, штукатурячи обличчя. Я за натуральність, тож на кожен день - однозначно ні.

Звичайно, мінусів для мене тут більше. Перше це відсутність дозатора. Це робить додаткову головну біль для нанесення. Читала, що якщо в повнорозмірі купити дозатор - то кришка вже не підходить.. Відповідно, це вже якась циркачелла. Друге це моментальна схватка зі шкірою. Слід швидко наносити та одразу тушувати, інакше будуть плями. Третє - посушливий дискомфорт при тушуванні блендером. Підкреслення усього, чого навіть нема на рельєфі моєї шкіри. Про перекриття також сумно. Одним шаром не вирівнює тон так, як би це хотілось. Навіть якщо робити нанесення пензлем - не той ефект, який я люблю. Просто не моє. Давно не було такого засобу, що видно що я нанесла тональний)))

До слова, я все одно вже знайшла свій улюблений тональний (допис можна прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/9796/ ), але дуже хочеться знайти щось схоже в дорожчому сегменті. Або ж просто комфортний суперстійкий засіб, адже одним й тим же тональним користуватись мені трішки нудно. Хоч я безперечно рада, що знайшла свій ідеальний.

Дякую вам за увагу до мого допису! Чекатиму ваші улюблені знахідки у коментарях!