Kizza

Мої нюдові помади ч 1

Мої нюдові помади ч 1

Всього їх 12, але сьогодні розкажу про перші 6 штук.

Тут помадки різних цінових категорій.

В цей топ не увійдуть олівці для губ, блиски та бальзамні помади.

Свотчі всіх помадок за різного освітлення можете подивитись внизу🤗

Мої нюдові помади ч 1

Це напівпрозора сатинова помадка, що має приємний та універсальний колір, що підійде майже будь-якому типажу. Особисто мені трохи рідсушує губи. Помадка не дуже стійка, і потребує оновленню протягом дня. З мінусів - даний відтінок має жахливий запах, що мені нагадує запах підвалу.

Приємна кремова помадка, з чудовою пігментацію, що має універсальний колір, має в собі коричневинку. Протягом дня необхідно додавати. Аромат приємний - карамельно-цукерковий. Мінусів не побачила. Хоча з мінусів можу зазначити те, що від серії до серії відтінок може варіюватися від більш рожевого до більш коричневого. Ціна дуже приємна.

Це дуже приємна в носінні матова помада з пудровою віддушкою. Прекрасно криє губи роблячи їх "як свої - тільки краще". Колір рожево-коричневий може трошки "теплити". З мінусів - ціна. (Даний відтінок зараз коштує 1599 грн😓)

Неоднозначна помадка в тонкому стіку. Про неї писала окремо туть: https://club.makeup.com.ua/post/8963/ Вона глухо матова. Може трохи підсушувати губи. Колір холодно-рожевий, але іноді може виглядати доволі яскраво. Аромат пудрово-цукерковий. Я цю помаду люблю, не дивлячись на те, що вона, якщо її багато нанести відчувається, як ніби губи заліпили пластиліном. Плюсом буде ціна.

Матова помада з шимером? Чому б і так. Це приємна помада, що невагомотсидиьь на губах має не дуже сильну пігментацію, але її можна нашарувати до непрозорого ефекту. Аромат олдскульних троянд (дорого-богато), що мені дуже не подобається. Це не ніжна троянда, а така більш "древня,бабська" троянда. З мінусів - аромат і доволі висока. Ношу не дуже часто, бо аромат після вагітності "невивожу"😢 Але раніше я її з рук не випускала.

По відчуттях, як матова помадка Lancome з цього списку. Приємна, матова помадка. Стік тут теж поламався. Аромат - ті ж самі троянди😭. Ношу час від часу, бо саме через аромат - рука просто не тягнеться до даного помадного представника. По ціні трохи демократичніше за попередника. І в цілому вона мені більше довподоби.🙂

Як видно з "затасканості" даних представників моя любов з цього списку - це матова Lancome і матова з блискітками YSL. На друге і третє місце я б поставила кремову Maybelline color Sensational і матову YSL Velvet. Всі інші поза топ-3, через свої мінуси, а саме пластиліновість стіку Maybelline і жахливого запаху Bobbi Brown.

Далі буде наступна шістка🤗