Oli Seagull

Макіяж з вірусним СС кремом в тік-тоці

Макіяж з вірусним СС кремом в тік-тоці
Макіяж з вірусним СС кремом в тік-тоці

Тиждень придивлялась на Locean Color Correction CC Cream. Один раз потрапила на нього в тік-тоці і далі стрічку вже було не зупинити. Розповідають, що він всім подобається, що просто краще всього люкса на світі і взагалі прорив століття...( ну тут я може трохи перебільшую, але майже так і кажуть)))

Ціна за 40 мл - 1190 грн.

Я взяла пробник 5 мл за 170 грн.

Макіяж з вірусним СС кремом в тік-тоці

Перші два фото більш реальне освітлення.

Спочатку він білого кольору з дрібними кольоровими частичками, а при розтиранні стає бежевим, підлаштовується під шкіру. Консистенція легкого доглядового крему.

Я його купила ще по весні і тоді мені він був затемним. Темніше ніж мій улюблений missha в 23 відтінку. Зараз з невеличкою засмагою вже краще, але 100 % я не можу його рекомендувати супер білосніжкам.

В мене жирна шкіра і для мене цей СС крем жирнуват. Це не той ефект підсвіченої зволоженої шкіри, я його відчуваю саме жирним, хочеться вмитися. Закріплюючи пудрою стає краще, але він доволі швидко пробивається через неї і знову жирнить. З Missha такого немає, він тримається краще.

Не можу сказати, що він мені сподобався. Можливо для сухої шкіри буде класна картина,як її описують , але для жирної ні.

А вам він потраплявся у стрічці чи то тільки у мене він вірусний ?😄

Поки писала огляд, зрозуміла, що забула нафарбувати вії🙈

Зробимо вигляд, що так і треба...

(п.с. пішла дофарбувала і щось насправді вже не так подобається, стало грубіше))