Євгенія 👩

Консилер, який добре маскує і явно заслуговує на увагу👌

Консилер, який добре маскує і явно заслуговує на увагу👌
Консилер, який добре маскує і явно заслуговує на увагу👌

Всім привіт ✌️

Я вже не раз у своїх дописах розповідала, що спадково мені дісталися значні синці під очима. На операцію я поки що ніяк не наважуся, тому доводиться замазувати, тому консилерів у мене багато).

Одним із найвдаліших маскувальників вважаю корейський консилер The Saem Cover Perfection і розповідаю про нього докладніше👇

Консилер представлений у стандартному флакончику із пластику. Кришка відгвинчується, в неї вбудований спонжик для нанесення. На шийці є обмежувач, який дуже непогано справляється зі своєю роботою. В цілому, флакончик компактний і зручний у використанні, поміститься навіть у кишеню.

Спонжик міцно закріплений до ручки, нерухомий. Має класичну форму із легким зрізом. Аплікатор оптимального розміру, зручно проникає у важкодоступні ділянки. Він м'який, шкіру при використанні не дряпає. Продукт набирає без надлишку.

Вага: 6.5 грам, витрата в міру економічна, залежить від частоти використання та щільності бажаного покриття.

Консилер має рідку, ближче до кремової текстуру. Вона щільна, тому й засихає швидше за звичайні, розтушовувати і нашарувати бажано відразу. На дотик злегка липковата, але без жирності та маслянистості.

Аромат приємний, мені пахне якимось травним чаєм), він не дуже насичений, тому на шкірі не відчувається.

Я вибрала один з найсвітліших відтінків - 01, покладаючись виключно на назву кольору: "Clear Beige" (чистий бежевий). І він справді світло-бежевий, з нейтральним підтоном. Як мені здається, колір підійде більше для світлої шкіри, тому що смагляву шкіру може вибілювати. Відтінок згодом не окислився.

Я завжди наношу багато консилера і тому для мене важливо, щоб він не підкреслював текстуру шкіри і не виглядав надто сухим. В принципі, The Saem справляється з цим завданням - він виглядає досить акуратно, не брудно.

Що стосується нанесення, то у мене це найчастіше спонж, але іноді можу використовувати і пензель. Єдине, що текстура дуже швидко застигає, тому краще використовувати вологий аксесуар.

Консилер потрібно дуже швидко розтушовувати, якщо він все ж таки застигне, то лежатиме на шкірі як цемент і нічим його вже не врятуєш).

Фініш: наглухо матовий, але я б не сказала, що він критично сухий.

Покриття дає дуже круте, замазує все, навіть найсильніші почервоніння і недоліки. Однак це за умови його нашарування. Якщо ж нанести в один шар, покриття буде скоріш напівпрозорим.

На шкірі лежить комфортно, щоправда наприкінці робочого дня (8-9 годин) може западати в складочки і дуже сильно підкреслювати текстуру шкіри

З іншою декоративною косметикою потоваришував, як з рідкими, так і сухими текстурами.

Стійкість у нього непогана, ті ж 8-9 годин, з фіксатором можна її продовжити на пару годин).

Консилер видаляється будь-яким засобом для зняття макіяжу)..

  • Приємна, досить легка текстура, яка дуже швидко застигає).
  • Хороший ступінь покриття. Консилер значно освітлює синці під очима, повністю маскує почервоніння, навіть дуже активні.
  • Комфортно лежить на шкірі, АЛЕ ... може забиватися в складочки, а також, якщо переборщити з нашаруванням, може сильно підкреслити текстуру шкіри.
  • А тепер трохи суб'єктивної думки: мені здається, що консилер не підійде власницям сухої та зневодненої шкіри, тому що висушить і виділить всі недоліки. На моїй комбінованій він працює непогано.
  • Гарна стійкість.

В цілому, консилер справді непоганий, тому що маскує добре, але є у нього і свої недоліки, які підійдуть не всім). Я задоволена цим продуктом на 70%, але все одно, не скажу, що він найкращий у моєму житті).

Дякую за увагу💕