Alyona Fedyk

Помада, яка завірусилась… в MAKEUP Club: мої враження + макіяж

Помада, яка завірусилась… в MAKEUP Club: мої враження + макіяж

Всі відтінки просто розкішні, але найбільше, орієнтуючись лише на свотчі, мене вразив 10. Зізнатись, я би ні-ко-ли не придбала би його десь в магазині після затесту, бо впевнена, що це не мій колір. Але надивилась на ці неймовірні образи дівчат і ризикнула. Думаю, не даремно. Відтінок не на щодень, але в якості своєрідного експіріансу – чому б ні? Іноді можна змінити свій улюблений нюд на щось яскраве, тим паче, класичні червоні я не люблю.

Помада, яка завірусилась… в MAKEUP Club: мої враження + макіяж
Помада, яка завірусилась… в MAKEUP Club: мої враження + макіяж

Це поєднання червоного, бурого та кольору тертої малини з цукром. Я не промахнусь, якщо скажу, що по Pantone – це Viva Magenta, але в трішки затемненій інтерпретації. Не дивно, що цей колір опинився в палітрі нових помад від Maybelline, адже саме у 2023-му його возвеличили у фешн-колекціях відомі світові дизайнери. І куди ж без зірок, які вже встигли вигуляти цей розкішний та сміливий відтінок, демонструючи його у своїх тотал-лук: Джи Джи, Кім та моя люба Джей Ло:) Якщо на монообрази з Viva Magenta я ще не готова, то все ж внести трохи сміливості у мейкап – завжди рада.

Відтінок 10 від Maybelline можна наносити щедрим шаром. В цьому випадку мейкап вийде доволі яскравим та провокативним. Не буду приховувати, колір додає трохи віку, але не старить, за що йому дякую)) А от якщо нанести пальчиком, вбиваючи помаду як тінт, то можна носити відтінок навіть в офіс:)

Нічого нового після дописів дівчат сказати не можу, бо погоджуюсь з кожним словом. Але все ж мої враження:

  • Текстура трохи в’язка, густа, дуже щільна.
  • Насичений колір, який на 100% перекриває свій відтінок губ.
  • Можна наносити аплікатором або пальчиком в якості тінту.
  • Стійкість – просто 10 з 10. Я одразу нанесла помаду та намагалась її стерти міцеляркою… Не вийшло. Абсолютно. Вона не в’їдається в губи, але якимось чином тримається на поверхні залізобетонно.
  • Фініш напівглянцевий, навіть після тривалого перебування на губах зберігає блиск. Неймовірно красивий ефект!
  • Є легке відчуття липкості на губах, але це не та липкість, яка буває від блиску. Згодом вона стає меншою, з часом – зовсім зникає.

Щиро здивована якістю помади, бо такої стійкості та водночас глянцевого фінішу я не зустрічала ніде. Зазвичай НЕ матові помади стираються швидко, але Maybelline перевищила всі мої очікування. Чи рекомендую? Так. Головне – визначитись з кольором.