Елена

Аромати від Attar Collection (частина 1)

Аромати від Attar Collection (частина 1)

Зізнатися, я хотіла зробити один великий допис про аромати цього бренду, з якими довелося познайомитися. Але зрозуміла, що то буде багато літер, тому буду викладати частинами.

Сьогодні розповім про два аромати, які носила останні дні. Вони зовсім різні по настрою та звучанню, кожний зі своєю історію. Айда знайомитися ближче )

Початкова нота: Білий мускус, Ваніль, Вишня, Кориця, Пачулі, Червоне яблуко
Нота серця: Білий мускус, Ваніль, Вишня, Кориця, Пачулі, Червоне яблуко
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Вишня, Кориця, Пачулі, Червоне яблуко

Ну як я могла пройти повз вишні в піраміді? Правильно, ніяк! Для мене це пряна вишня з корицею, спеціями, та деревиною. Аромат явний унісекс зі східними акордами. Пам'ятаю, як носила його цієї осені, в доволі прохолодну погоду. Тоді вишня з корицею відчувалась у шлейфі, а зі шкіри було щось пряне. Кориця з пачулі, якась деревина... Тоді моя шафа ще 2 тижні інтенсивно пахла парфумами. Це спойлер стосовно стійкості 😉

У теплу погоду парфум розкривається не менш красиво. Вишня тут не свіжа, і не десертна, а кальянна. З активною корицею на старті. Надалі вона перестає так гомоніти, більше залишається на шкірі. Шлейф хвостатий, який кружляє навколо вас, та простягає свої крила на декілька метрів у різні сторони. Я роблю всього одне розпилення за раз. Цього достатньо, щоб відчувати його цілий день.

Мускус тут м'який, я його навіть не відчуваю. Для мене це великий плюс. Не дивлячись на те, що тут є мої улюблені ноти, занадто часто я парфум носити не можу. Він дуже яскравий та своєрідний, тому ношу під настрій, а потім відпочиваю від нього )

Початкова нота: Троянда, Фруктові ноти
Нота серця: Білий мускус, Молочний Шоколад, Мускатний горіх
Кінцева нота: Боби тонка, Бурбонська ваніль

А це вже інша історія. Історія про солодке життя ) Жіночий (не бачу його на чоловіках), м'який, солодкий, гурманський аромат. Така собі позитивна гурманіка, яка здатна підняти настрій. Не завалюється в щось їстівне, залишається парфумами. Відчуваю тут фруктові ноти, шоколад, ваніль та боби тонка. Ще мускус. Тут він дуже активний. Через це аромат не став моїм улюбленцем. Але! Моєму відливанту вже багато часу і залишилось не так багато рідини. За цей час парфум настоявся, навіть колір змінився. Також змінився аромат. Мускус став не таким нав'язливим, а сама композиція стала більш об'ємна. З часом аромат став тільки краще.

Технічні характеристики на високому рівні. Наношу всього одне розпилення і мене питають, що це за парфум. Також була кумедна історія, коли я була у цьому аромати. Вирішила купити каву, вже зробила заказ та чекаю, коли її приготують. Тут помічаю бджолу, яка біля мене наматує круги. Я відійшла, вона за мною. Ще відійшла, вона летить за мною. Думаю, може на солодкі сиропи прилетіла, як знати? В якийсь момент я вже почала панікувати від такої активної уваги ))) Потім я згадала про парфум і все стало зрозуміло )

Знову ж таки, вже майже зносила відливант. Він міг би стати моїм фаворитом, але мускус. Так, той самий мускус. Якби він звучав так, як звучить зараз з того залишку, що в мене є, ціни б йому не було. Але я не готова чекати кілька років, поки він набуде необхідного мені звучання 🤷🏻‍♀️ Тому доношую те, що є, та радію такому звучанню.

Далі буде 😉

З