Ксенія 💫

Відгук про подарунковий набір від StoyanA.

Відгук про подарунковий набір від StoyanA.

В свою чергу, я відклала основний догляд, що маю на часі, і 3 тижні тестувала свій подарунок від українського виробника ТM StoyanA.

Косметика ТM StoyanA виготовляється з натуральних компонентів: екстрактів, пептидів, вітамінних комплексів, витяжок з рослин та ефірних олій найвищої якості.

Отже, в наборі було все для очищення шкіри, ексфоліації, тонізації та зволоження. Тобто, такий базовий набір.

Трошки про мої "базові налаштування "😅 для розуміння від чого я відштовхуюсь: моя шкіра нормального типу, влітку - комбінована (Т-зона привіт ✋) ; не схильна до сухості, іноді чутлива до активних компонентів (але рідко), вікова.

🍀Foam Sensitive Skin.

Я обожнюю в очищенні формат саме пінок,коли найніжніша хмаринка окутує твоє обличчя. Даний засіб не відноситься до таких, які будуть очищувати вашу шкіру до стану "скрипу" і це дуже добре! Нарешті світ відійшов від цього жахливого тренду 🤦‍♀️

У складі присутні, хоча і вкінці, - D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide.

Пінка делікатна, після зовсім відсутній будь-який дискомфорт. Але аромат... можна без нього? або ж зовсім мінімально, будьласочка 🙏🏻

Ексфоліація в моїй рутині посідає одне в головних місць, це відбувається за рахунок абсолютно різних засобів. Тому дуже зраділа, що в наборі є і такий продукт.

Цей засіб має прозору гелеву консистенцію.

У складі містить рослинні екстракти та різних видів водоростей.

Я виділяю : Papain, Squalane, Camellia Japonica Flower Extract, Bisabolol, а також D-Panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Allantoin.

Так як засіб для чутливої та сухої шкіри, то ексфоліація досить делікатна та і в самому складі немає чогось агресивного. Після - рівненька гладенька шкіра, використовую 2 рази на тиждень.

Не можу виділити його як щось особливе - гарний базовий тонік з приємним складом.

Але прохання до виробника - покращіть помпу-дозатор або ж взагалі змініть її, дуже багато засобу витрачається в пусту.

Крем легкої гелевої консистенції, молочного відтінку, напівпрозорий; більш підійде до теплої пори року. Швидко поглинається та абсолютно не перевтяжує шкіру. Комбінована шкіра однозначно його зацінить.

Після тоніка ж цього бренду мені замало лише крему, хочеться чогось ще між ними. Але відчуття в той же час приємні, немає стянутості. Напевно, звичка що щось повинно бути додаткове дає про себе знати.

Окремо про аромат продуктів - він досить насичений і в деяких засобах (пінка) тримається на обличчі досить довго. Тому хто полюбляє - добре, але, на мою думку, якщо косметика позіціонує себе максимально натуральною, то можна ці віддушки набогато скоротити і зробити максимально нейтральні.

Вцілому, такий набір може бути базовим і початковим в догляді у підлітків. Я давала спробувати донечці моєї подруги (їй 18 років), є деякі висипи, то красуні сподобався.

Для шкіри вікової можна вписати активи і також буде працювати.

Дякую ще раз MakeUp та ТM StoyanA за можливість дізнаватись про нове 💙💛 Це дуже цінно!