Lytvynenko

Гідрофільна олія Dr.Ceuracle

Закінчую пляшку гідрофільної олії з пробіотиками від Dr.Ceuracle. Брала вперше, але точно не в остсннє.

Дуже сподобалася дія цієї олійки, вона чудово знімає макіяж та спф, має рідку консистенцію і гарно розподіляється по шкірі, має приємний аромат та чудово емульгується.

Але не з супер бюджетних. Та ніколи не бачу на неї знижок, навідміну від Medi peel, наприклад. Це єдиний її мінус для мене.

Активні компоненти Dr. Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil:

• Олія з насіння соняшника — має пом’якшуючу дію, зміцнює шкірний бар’єр, покращує гідратацію.
  • Олія макадамії — прискорює процеси клітинного оновлення, сповільнює процеси старіння.
  • Олія жожоба — відновлює еластичність, нормалізує водно-жировий баланс.
  • Олія плодів оливи — сприяє відновленню мембранної структури клітин шкіри, має високі антиоксидантні властивості.
  • Олія насіння пінника лугового — має себорегулюючу та протизапальну дію.
  • Комплекс з 5 пробіотиків — підтримує здоровий баланс мікробіому шкіри, підвищує місцевий імунітет при боротьбі з агресивними факторами зовнішнього середовища

Олія має безпечний склад, вона не забиває пори. І її рекомендують ну просто всііі косметологи, тільки лінивий ще не розповів про переваги даного продукту.

Буду тестувати наступного разу нові, але ця поки моя фаворитка 🫶🏻

15 червня, 2023
Lytvynenko
15 червня, 2023