Елена

Antonio Banderas Her Secret

Antonio Banderas Her Secret

Мені подобається парфумерія цього бренду. Різноманіття, гарна якість, та приємна ціна. Що ще потрібно? )

Я вважаю цей парфум просто пушка-ракета. М'який, приємний, ненав'язливий, але відчутний. Була з ним в запої влітку, планую з задоволенням носити цього року також.

Antonio Banderas Her Secret

Початкова нота: Грейпфрут, Гіркий апельсин, Суниця
Нота серця: Жасмин, Тубероза
Кінцева нота: Бензоїн, Білий кедр, Ваніль

Для мене це історія про деревину. Дуже добре відчувається кедр та суниця. Спочатку мене таке поєднання бентежило, доки я не розносила парфум. Виявилось, що це не банально та цікаво! Тубероза тут фруктова, тому не варто її боятися. Вона тільки підсилює ягідний аспект. Ваніль наче притрусила цю композицію, зробив її солодкуватою, та не плотною. Цитруси, які заявлені на старті я не відчуваю яскраво, проте вони цікаво вплетені в композицію, та дають їй відчуття легкості та повітря. Якщо говорити образами, то це запашна підложка з деревини, яка розігріта на сонці. На якій лежить стигла суниця з частинками цитрусових, які тут знаходяться лише для того, щоб підкреслити смак суниці. Це все притрушено ванілью для аромату.

Парфум легко носиться, не душить, не заважає. Влітку зарекомендував себе дуже добре. Так як парфум не щільний, він не дратує своєю постійною присутністю. Він делікатно нагадує про себе час від часу. Стійкість години на 3, після чого можна поновлювати. Не вважаю це за недолік. За таку вартість можна поновлювати хоч цілий день. Проекція аромату десь на відстані витягнутої руки.

Ще хочу сказати, що мені подобається розпилення хмаринкою. Це плюс. Форм-фактор також приємний. Кажуть, що раніше ще чепляли підвіску з ключем, але в мене вже йшло без.

Отже, я задоволена якістю парфума, та його ціною. Знайомі з ним?