krislemly

Victoria's Secret Floral Bloom🌸

Victoria's Secret Floral Bloom🌸

Привіт-привіт!)

Ще один мій спрейчик для тіла від улюбленого бренду VS.

Тип аромату: фруктовий, квітковий

Аромат: рожеві пелюстки, золотистий нарцис, яскравий мандарин

Ціна: купувала за 300 грн на знижках (але зараз мабуть такі ціни знайти важко).

Обʼєм: 250 ml.

Floral Boom – це чудовий аромат, який зовсім не схожий на аромати спреїв з класичної лінійки бренду. Поєднує в собі фруктові та квіткові ноти. Аромат відкривається ніжними нотами рожевих пелюсток та доповнюється ароматом мандаринок. Це поєднання з мандарином створює яскравий та соковитий запах. У серці аромату ховаються прекрасні золотаві нарциси. Нарциси надають аромату глибини та складності.

Якщо купуєте спрей не на офіційному сайті будьте дуже обережними тому що продають величезну кількість підробок за ціною оригінала.

Звертайте увагу на такі деталі:

  1. На дні флакона обов'язково буде надрукований лазером контрольний батч-код та приклеєний код з ціною.
  2. На оригінальних флаконах усі написи та логотип будуть чіткими. Золотий колір буде не сяючим, а приглушеним.
  3. Те саме з кришечкою, вона не має бути занадто блискуче-золотого кольору.
  4. На верхній частині «соломинки» розпилювача не повинно бути видно пружини, має бути акуратне потовщення білого кольору.
  5. Якщо ви купуєте спрей з класичної лінійки, звіряйте дизайн флакончика з фотографією на офіційному сайті. VS переодично змінює дизайн, для того щоб боротися з підробками. Підробки зазвичай роблять у старому дизайні.
  6. Якщо купуєте спреї з лімітованих колекцій, перевіряйте на оригінальному сайті чи колекція цього року, тому що якщо спрей колекції 2020-2022 року скоріше за все це підробка.