Strange Love

Легендарні помади у вдалому та провальному відтінках

Легендарні помади у вдалому та провальному відтінках
Легендарні помади у вдалому та провальному відтінках

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream мають приємну сатинову текстуру, легко наносяться та дозволяють регулювати інтенсивність нарахуванням. Окрім того, мають приємний аромат та солодкуватий присмак. Не сушать губи та мають ефект, схожий з тінтами. Тому навіть після демакіяжу на шкірі залишатиметься ніжний відтінок.

Дуже невдалий відтінок, про який я уже писала раніше. Він надто рудий та світлий, моєму кольоротипу не пасує зовсім. Це точно не класичний нюд для європеоїдної зовнішності, яким його позиціонує виробник. Проте якщо його обіграти з темно-коричневим олівцем, буде не так вже й погано. Лягає він, до речі, гірше, ніж його "брат" у відтінку Romе.

Неймовірно красивий відтінок з прекрасними технічними характеристиками. Це рожево-коричневий відтінок без сірості, доволі темний, але не достатньо драматичний, аби наносити його лише в якості вечірнього макіяжу. Сміливо можна використовувати і для денного мейкапу. На губах виглядає дуже виграшно, вибілює зубки. Відтінок в'їдається в шкіру і я до кінця дня гарантовано маю інтенсивний колір на губах.