Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter
Сьогодні розповім про засіб, який багато хто любить, як сьогодні пам‘ятаю, що вдалось мені його придбати за 300 грн на мейк ап, зараз таких цін звичайно ж не знайти.
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter- це тон, який містить в собі безліч перламутрових блискіток, але виглядає на шкірі досить натурально і сяюче, у мене відтінок 03(теплий). Він має плюси і мінуси, але мені дуже подобається, як виглядає на обличчі, тому люблю всією душою.)
До недоліків можу віднести цей аплікатор, все-таки засіб для обличчя, тому не дуже гігієнічно.
Упаковка сильно з часом облазить, що теж для люксового продукту не ок, але в Шарлоти з цим частенько проблеми.
Цей засіб часто використовують, як хайлайтер, він має чудове ненав'язливе сяйво. Дрібні перламутрові частинки роблять дуже красивий глоу-ефект.
Я люблю наносити на все обличчя і припудрювати, задля уникнення лишнього блиску і тоді личко виглядає неймовірно. Якось приходжу ввечері додому і намагаюсь згадати, що це таке красиве і стійке на обличчі, а це все фільтр))
Він красиво згладжує пори і трохи маскує недоліки, гарно вирівнює тон шкіри.
Ось так виглядає на обличчі " до і після"
Не дивлячись на деякі недоліки цей тон-хайлайтер дуже класний, тому рекомендую.)
Коментарі (0)