Оліч

Що я завжди ношу з собою

Що я завжди ношу з собою

Прибирала в сумці і згадала як любила дивитися такі відео, які у кого сумочки і що у них там цікавого лежить 😅😅

І подумала що треба повертати тренд!)) У мене не дуже цікаве наповнення сумки, насправді, більшість то якесь сміття, корм, на випадок як зустріну якогось котика, горішки, сподіваюсь якось підібратись до білки. Ну і трохи корисних речей)

1) Розчіска

У мене Tangle Teezer Compact Styler, сама щітка мені подобається, вона мʼяка і ця кришка на зубцях захищає їх від деформації в сумці та зайвого бруду. Класна річ, єдине що мені здається вона трохи великувата для невеликих сумочок. У зовсім маленькій буде займати дуже багато місця. Зараз є гарні щітки по знижці)

У мене Lucas Papaw Remedies Ointment Balm, писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/10838/, він йде в дуже великому обʼємі, універсальний - підходить і для загрубілої шкіри, а також класно помʼякшує губи. Можна нанести товстим шаром і він буде працювати як маска для губ.

Цей я побачила десь в магазині на прикасовій зоні і взяла, бо він бюджетний, в прикольній упаковці і просто ідеальний для сумки. Є різні цікаві аромати, я вибрала нейтральний «морський». В кремі є небагацько блискіточок, і наче все з ним добре, окрім одного - залишає він мені трошки якусь липкість, та і не бачу я достатнього зволоження. Отже знову не куплю, треба буде взяти собі щось серйозніше. Тож якщо у вас суха шкіра рук - не ваш варіант.

Це недорога, але дуже корисна річ. Мені одного такого флакочику вистачає більше ніж на рік, може навіть на 2. Швидко освіжає ваш манікюр, робить пальчики охайнішими. Є багато варантів в красивих пляшечках, але для сумочки зручніші саме в ручках.

У мене жирна шкіра і ця річ мені не завадить. Чесно кажучи, беру завжди перші ліпші, не уявляю навіть чим можуть бути краще більш дорогі варіанти. Ці теж абсорбують себум, більше мені від них нічого не потрібно) Обличчя відразу виглядає охайніше.

Зараз у мене це Parfums de Marly Delina - яскравий, жіночний, квітковий аромат, та 27 87 Perfumes Hamaca - кокосовий, ванільний аромат про відпустку, солодкий коктейль і крем для тіла. Обидва аромати не погані, але мені не полюбилися, тому ношу з собою в сумці щоб скоріше використати)