Оліч

Byredo Bal D'Afrique - універсальний парфум на літо

Byredo Bal D'Afrique - універсальний парфум на літо

Ну як мінімум у мене почалось знайомство з брендом з цього відливанту))

Аромат складний, звучить не окремими нотамт, а єдино, тому навіть важко зрозуміти що саме ти чуєш. Мені здається що це в першу чергу аромат про деревину, а далі вже квіти і цитруси, хоча сприйняття це річ ну дуже індивідуальна і у відгуках я бачила і цитруси під вершками, і мило, і крем "бархатные ручки" (тут взагалі не згодна), а комусь супер сексуальний аромат (тут теж не для мене не зовсім😅). Але те що він цікавий і достойний - не сперечаюсь. Стійкість у нього посередня, але не найгірша. Я чую його близько до шкіри.

Парфум для мій погляд літній, елегантний, без приторної солодкості, але це і не нудний свіжий аромат. Він задав свій напрямок і парфумерії, найвідоміший "злизаний" аромат це мабуть Attar Collection Al Rayhan - його можна послухати в деяких офлайн магазинах, щоб зрозуміти, як звучить африканський бал.

Мабуть асоціаціЇ навіяні назвою парфуму, але вдихаючи його з заполющеними очима я правда бачу себе на якомусь нічному святі серед квітучих екзотичних дерев і вогнів. Мене обдуває легкий прохолодний вітер, під ногами деревʼяний настіл на піску, і деінде стоять корзини з яблуками і апельсинами та вази з квітами.

Бачу його як на дівчини в футболці і шортах, так і на дівчині в красивій сукні, та взагалі цілком можу уявити і на хлопцеві.

Загалом - однозначно раджу познайомитись з ним, почніть з семплу чи відливанту, якщо ще не чули його. А щодо мене - я закінчую відливант і навряд буду повторювати. Аромат хороший, але не зачепив мене.

Byredo Bal D'Afrique - універсальний парфум на літо
Byredo Bal D'Afrique - універсальний парфум на літо