Nata_Po

Анімалістичні палетки від Makeup Revolution

Анімалістичні палетки від Makeup Revolution

Я вже розповідала, що є фанаткою палеток тіней від Makeup Revolution і сьогодні розглянемо одну з тих, яку я дуже хотіла свого часу)

В цій лінійціє три палетки

  • Courage - доволінюдова палетка з кількома ацентами, про яку сьогодні піде мова
  • Integrity - яскрава, контрастна та акцентна палетка, про яку я розповім трішки пізніше
  • Fierce - палетка з доволі теплими помаранчево-червонувато-руддими відтінками, якої в мене немає)
Анімалістичні палетки від Makeup Revolution

Дуже гарні відтінки, які можна скомпонувати у гарні та доволі різнопланові макіяжі, адже тут базові коричневі матові, проте є ірожевий, і зелений, і червонувато-коричново-бежево-золоті шимери, які прикрасять наші очі на будь-який випадок життя, але.

Тут навіть є 4 типові сатинові відтінки, якістю яких я не задоволена зовсім.

На передпліччі нанесело перші два ряди зліва направо.

Найбільшим розчаруванням видались перші три відтінки першого ряду і трошки в меншій мірі четвертий. Вони дужесухіі неймовірно важко набираються, що на палець, що на повіку. Пензликом аналогічка ситуація. Та і на свотчах помітно, що їх взагаліпрактично не видно, хоча відтінки дуже приємні, ніжні і я би їх з радістю використовувала, але це практично неможливо. З такою формулою у MUR я стикнулась вперше і розчарувалась. Хоча, в цілому я люблю сатини, бо їх легко наносити на щодень, не боячись космічного сяйва. Тут для того, щоб досягнути хоч якогось відтінку потрібно постійно нашаровувати і знову, і знову.

Щодо матових в цілому немає взагалі жодних претензій. Вони трошечки пилять, але якість хороша, якзавжди. Легко набираються, розтягуються наче кремові, дужелегкі в тушовці і нанесенні. Тому про них навіть далі говорити не буду. Щодо відтінків, матових тут 5: світло-бежевий, темніший ускладку, і три коричневих з теплим, холодним та цегляним підтоном.

Щодо шимерів у перших двох рядах:

  • 5й у 1 ряду - прохолодне шампанське - насичений, жирненький, гарно переноситься пальчиком, і навіть щільним пензлем, безпроблемний
  • коричневий з золотаво-червонувато-фіолетоватим підтоном - також маслянистий і гарно переноситься.
  • світло-коричневе золото - аналогічний
  • фуксійно рожевий - він може засалюватись, і відповідно погано віддавати пігмент. Його потрібно підчищати. На руці відітнок більш рожевий, на очах віддає червонинкою і може трошки проблемно наноситись.
  • червонувато-мідний - легкий у нанесенні, аналогічний до попередніх 3х.
  • бронзовий - найбільш м'який та піддатливий серед усіх з перших двох рядів. Дає найбільш інтенсивне сяйво та наноситься немов масло. Дуже яскравий для акценту відтінок. Безпроблемно наноситься, але трошечки кришиться в самому рефілі при наборі.

Тут матові також чудові, тому їх не рухаю

Шимери та сатини:

  • холондний коричневий - такий самий по текстурі, як останній золотавий у другому ряді. Наноситься неначе масло, дуже приємний та легкий у користуванні. Також може трошки підкришуватись, але лише у рефілі - на свотчах чи очах рівнесенький і гарнесенький.
  • зелено-золотий - він хоч і маслянистий, аледає більш сатинового плану свічіння. Також можепідзасалюватись і його потрібно набирати трошки довше і нашароувати, щоб отримати більш інтенсивний відтінок. Зелений відтінок із золотим сяйвом. Гарний і подібний по якості на фуксійний.
  • останній у третьому ряду також сатиновий, як і перші 4 відітнки, але він неймовірно гарний та простий у використанні. Розтягнувся на півруки неначе масло. Має ледь-ледь помітний перелив.

Що я можу сказати...

Гарний підбір відтінків, якідозволяють зробити, як нюдовий щоденний мейк, так і вечірні і навіть смокі. Тут є пречудові насичені матові різних базових відтінків, шимери сатинового свічення, та більш яскравого акцентного. Шимери є як нейтральної щоденної гами, так і більш акцентні та цікаві (як от фуксія, зелений, червонуватий).

АЛЕ

1. Я не задоволена певними відтінками і в мене це вперше. Одна справа, коли ми маємо сипучі глітери чи великого помолу шимери, які можна посадити на клей і все буде ок. А зовсім інша, коли ми говоримо про базові приємні відтінки, з якими хотілось робити макіяжі.

2. Можуть замилюватисьяскраві шимерні відтінки - це не є проблемою, бо я ними не користуюсь щодня і це скоріше якийсь вечірній вихідний варіант, але тим не менш це все одно не особливо палетку прикрашає.

Тому, я свій гештальт з нею колись закрила, але не впевнена, якби я її посвотчила десь раніше, чи придбала би врешті. Але переконана, що рано чи пізно я її використаю)

Ще хотілосьби відмітити, що тут приємний рельєфний пластик і велике дзеркало на всю верхню кришку палітри.

Незабаром очікуйте відгук на зеброву палетку, вона дуже яскрава та багатша по своєму наповненню на мій смак.

Якщо вас раптом цікавить, додам посилання на інші огляди палеток від MUR:

1. https://club.makeup.com.ua/post/11556/ моя улюблена з лінійки Reloaded

2. https://club.makeup.com.ua/post/10395/ - палетка хайлайтерів, бронзерів та скульпторів від Roxy