Базове зволоження від Cos De BAHA
Cos De Baha Centella Asiatica Recovery Serum
Зволоження, відновлення - це те, чого в першу чергу потребує шкіра будь-якого типу, будь-якого стану. І моя, втомлена від активів, тим паче. Цей продукт я обирала інтуїнтивно, тримаючи в голові критерії пошуку та основні інградієнти, які зможуть мені підійти. І, спойлер, залишилась задоволена, як слон!
Детальніше щодо складу серуму:
- Сentella Аsiatica Еxtract. Центелла азіатська є рослиною, яка відома своїми корисними властивостями для шкіри. Серуми, які містять цей інгредієнт, зазвичай позиціонуються як засоби для відновлення і заспокоєння шкіри, особливо тих, які страждають від пошкоджень, запалення або втрати еластичності;
- Betaine. Виконує зволожуючу та захисну дію, рекомендується для чутливої та проблемної шкіри;
- Aloe Barbadensis Leaf Extract. Сприяє загоєнню та має протизапальну дію, досить поширений, базовий зволожувач;
- Sodium Hyaluronate. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, виявляє високі зволожуючі властивості. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт у складі зволожуючої, регенеруючої та тонізуючої косметики для обличчя, повік, губ, для шкіри тіла та рук;
- Camellia Sinensis Leaf Extract. Екстракт зеленого чаю має антиоксидантні, заспокійливі якості;
- Momordica Charantia Fruit Extract. Карела або гіркий гарбуз, як його більше називають у всьому світі, багатий антиоксидантами та вітамінами А і С. Освітлює шкіру, поліпшує її загальний стан, має антиоксидантну та протизапальну дію;
- Sambucus Nigra Flower Extract. Різні частини бузини чорної містять велику кількість корисних компонентів. Тонізує, заспокоює шкіру.
Можна зробити висновок, що склад просто чудовий, всі інградієнти спрямовані на зволоження, заспокоєння, загоєння, зміцнення бар'єру шкіри.
Упакування: усе просто та зручно. Скляна баночка з піпеткою, продукт набирати комфортно, нічого не тече;
Текстура та колір: прозора, тягуча рідина. На обличчі відчувається дуже приємно, вбирається швидко, не обтяжує;
Запах: абсолютно ніякого, що безумовно є плюсом. Особливо скажуть дякую власниці чутливої шкіри;
Застосування: наношу як зранку, так і ввечері, у перерві між активами. На все обличчя і шию мені вистачає повної набраної піпетки, тому можу сказати, що продукт швидко не розійдеться. Розтираю до повного вбирання. Одразу помітно, як шкіра починає сяяти, виглядає здоровою та зволоженою;
Ефект: серум буквально за ніч змінив стан моєї шкіри у кращу сторону. Зранку я відмітила, що виглядаю значно ліпше (перед цим трошки надавила прищиків, да-да, я знаю, що не можна, але іноді руки самі лізуть). Зменшилось подразнення, почервонніня на шкірі, сліди від комедонів стали менш помітними, з'явився гарний колір обличчя, воно зволожене, сяюче. За тиждень користування стан шкіри - небо і земля, як кажуть.
Висновки
Я думаю, що цей серум поселився в моїй доглядовій рутині надовго. Це мій "реаніматор", який за ніч може привести обличчя до ладу. І так мало відгуків про нього на Makeup, я просто не розумію, чому. Чому так мало людей знає про цей чудовий продукт. Чесно, Beauty of Joseon Calming Serum Green tea+Panthenol просто "курить в стороні".
Гаряче рекомендую!
Коментарі (0)