Ксенія 💫

Чоловічі дезодоранти у стіку. Найулюбленіші мого чоловіка.

Чоловічі дезодоранти у стіку. Найулюбленіші мого чоловіка.

Вітаю красуні!

Сьогодні хочу розповісти про те, що є у чоловіка 😁 та чим користується він напротязі вже багатьох років в плані захисту від потовиділення.

Так, це дезодорант у форматі стіку. Категорія - елітні. Варто чи ні?

В усіх дезодорантах аромат оригінальної туалетної води, порівняти наскільки він співпадає я не можу, бо в чоловіка інші пристрасті в цьому. Я більше хочу поділитися власними відчуттями, саме як вони на мій смак та який асоціативний ряд викликають у мене.

Як на мій погляд, жоден з дезодорантів абсолютно не конфліктує з парфюмом, що наносить чоловік окремо, бо аромат засобу не настільки яскраво виражений, щоб перебити основний. В той же час, кожен в них гарно захищає від потовиділення та не залишає слідів на одязі і не має липкості на тілі.

Чоловік давно користується цими дезодорантами і я маю визнати, що ситуація стала набагато кращою в плані захисту, в порівнянні з тим часом, коли він використовував засоби масмаркету, у рази просто... Отже, спробую описати кожен :

шляхетний, але не химерний, сучасний, підходить для щоденного застосування. В мене особисто - асоціація з дорогим костюмом, годинником з додаванням шкіряного салону авто. Пачулі, білий кедр і ветивер зливаються в одне ціле, підкреслюючи всі найкращі якості чоловіка.

Чуттєва, прохолодна композиція. Відкривається аромат соковитим поєднанням листя берези та зеленого мандарину. Їхнє звучання доповнюється запашною нотою рожевого перцю і теплою нотою мускатного горіха. На першому плані відчутні благородні деревні ноти. Арома дезодоранту ну дуже цікавий, десь також відчувається і мускус.

Безалкогольний дезодорант .

При першому вираженні - це свіжість. Це спорт, це життя наповну при максимальній швидкості. Це жага до життя.

Композиція з деревно-пряної суміші. На початку підбадьорливий рубіново-червоний грейпфрут та італійський лимон, який надає цю свіжість та справляє сміливе та пікантне враження, а в серці править король спецій, червоний шафран. Спокусливий шлейф містить високо ціновану тропічну есенцію червоного кедра, потужне завершення характерного аромату.

Аромат не для кожного. Складний. Це брутальність. Це чоловічий сильний мужній характер. Ніякого натяку на якусь легкість. Одним словом - old School 😎

Дезодорант відповідає класичному аромату Lacoste Booster 1996 року.

Я відчуваю і гірчинку грейпфрута, і листя евкаліпта, підкресленим перцевою м'ятою. Начебто і перець чілі є десь. Ну і кедр, його не сплутати. Повторюсь, навіть дезодорант має настільки складне поєднання, що не кожен його вплдобає і може відштовхнути. Але в прохолоду такий відтінок на шкірі дуже доречі.

Безалкогольний.

Дезодорант, створений за мотивами аромату ACQUA DI GIO - сповнений прохолоди вітру та свіжості морської води.

Саме цей дезодорант в мене особисто асоціюється з літом та відпочинком, який надає бадьорості на цілий день. Коли в сонячні жаркі дні шкіра потребує прохолоди. Але прохолода не банальна тут, а досить сучасна - поєднання розмарину та бергамоту, трошки лайм та мандарин, з додаванням мускусних відтінків та пачулі.

Також непросте поєднання, але все разом гармонійно і не тривіально.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨